Ventilator metalic de podea Star-Light FTFS-100W pret si specificatii tehnice

        Nu mai faci fata la caldura de afara? Ei uite astazi iti voi prezenta un ventilator care te va scapa de aceasta problema si anume ventilatorul metalic de podea Star-Light FTFS-100W.  Nu ocupa mult spatiu, arata bine, materialele sunt unele de calitate si nu este nici prea zgomotos deci iti vei putea face treaba in liniste. 

       Are o putere de 100 W, fapt care ii confera acestuia suficienta putere pentru a genera racoarea de care ai nevoie. Este un produs cu portabilitate extinsa recomandat celor care lucreaza in conditii lipsite de aer conditionat, deoarece constituie o varianta miniaturala a celui cu picior. Constructiv aparatul inglobeaza elicea si motorul, alaturi de un suport care permite plasarea pe suprafete orizontale, fara tija de sprijin.

      Aparatul are un design clasic de culoare alb cu o carcasa din metal si o baza de sprijin rotunda. Elicea ventilatorului avand diametrul de 45 cm este protejata de un grilaj din sarma placat anticorosiv. In timpul functionari elicea executa miscari oscilatori putanduse manual opta pentru 3 intensitati ale vitezei aerului. Fluxul de aer generat de ventilator este directionat pe o arie mai mare, astfel incat sa satisfaca orice preferinte. Din punct de vedere energetic aparatul are un consum foarte mic.

      Acest model este si foarte silentios putand fi folosit fara probleme chiar si intr-o sala de lectura, avand un zgomot secvential de 30 dB.
     
Recomandare:

     Este solutia ideala daca iti doresti un ventilator ieftin si eficient la un pret foarte bun: Verifca oferta pret


     Deasemenea zilele acestea il poti achizitiona la reducere, acesta avand un discount semnificativ : Verifica pret redus

Ventilator metalic de podea Star-Light FTFS-100W, 100W, 45 cm diametru, 3 trepte viteza, elice aluminiu, Argintiu metalic

2 comentarii la „Ventilator metalic de podea Star-Light FTFS-100W pret si specificatii tehnice”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *