Ventilator profesional cu pulverizare apa HY PSF-002 pret si specificatii

  • de

       Daca ai probleme cu temperaturile si nu mai faci fata caldurii de afara e clar ca trebuie sa iti achizitionezi un ventilator performant care sa faca fata in orice conditii. 

      Ventilatorul profesional cu pulverizare apa HY PSF-002 e solutia ideala in special daca ai de gand sa il folosesti pentru curte la terasa sau intr-o incapere de dimensiuni mai mari. Acesta este dotat si cu functie de pulverizare apa in atmosfera fiind eficient pe o distanta de pana la 12 metri in jurul sau avand o viteza ce poate fi ajustata selectand cele trei trepte din panoul de comanda. 

      Paleti cu o anvergura de 66 cm sunt pusi in miscare de un motor performant de 260 W putere. Pentru treapta 1 acesta va executa un numar de 1100 rotatii pe minut, treapta 2 1250 rotatii/minut iar in ultima treapta 1400 rotatii pe minut. Un avantaj care ar trebui sa il luati in considerare la acest model este rezervorul de 42 litri care ii da acestuia o autonomie de lucru de pana la 4 ore. In teste s-a reusit scaderea temperaturii din mediul ambiant cu pana la 8 grade asta si datorita aspersorului de apa care impastie particule de apa racoroasa in atmosfera.

Recomandare:

        Este alegerea perfecta daca iti doresti un ventilator performant care sa faca fata cu brio in conditii de temperatura neprielnica: Verifica oferta pret

      Deasemenea daca ai noroc zilele acestea il poti achizitiona la reducere de pret, acesta avand un discount seminificativ: Verifica pret redus

Ventilator profesional cu pulverizare apa, HY PSF-002

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *