Ventilator metalic de birou Star-Light FTTS-35W pret si specificatii tehnice

  • de

       Un ventilator de camera este bine venit in locuinta noastra mai ales in conditiile unei veri care se instaleaza cu temperaturi toride din timpul zilei. Aparatul are rolul de a ventila aerul dintr-o incapere reducand prin efectul de ventilare si umiditatea care amplifica gradul de disconfort creand o atmosfera placuta spatiului unde locuim.

       Ventilatorul metalic de birou Star-Light FTTS-35W are o putere de 35 W, fapt care ii confera acestuia suficienta putere pentru a genera racoarea de care ai nevoie. Este un produs cu portabilitate extinsa recomandat celor care lucreaza in conditii lipsite de aer conditionat, deoarece constituie o varianta miniaturala a celui cu picior. Constructiv aparatul inglobeaza elicea si motorul, alaturi de un suport care permite plasarea pe suprafete orizontale, fara tija de sprijin.

      Aparatul are un design clasic de culoare alb cu o carcasa din metal si o baza de sprijin rotunda. Elicea ventilatorului avand diametrul de 30 cm este protejata de un grilaj din sarma placat anticorosiv. In timpul functionari elicea executa miscari oscilatori putanduse manual opta pentru 3 intensitati ale vitezei aerului. Fluxul de aer generat de ventilator este directionat pe o arie mai mare, astfel incat sa satisfaca orice preferinte. Din punct de vedere energetic aparatul are un consum foarte mic.

      Acest model este si foarte silentios putand fi folosit fara probleme chiar si intr-o sala de lectura, avand un zgomot secvential de 30 dB.
     
Recomandare:

     Este solutia ideala daca iti doresti un ventilator ieftin si eficient la un pret foarte bun: Verifca oferta pret


     Deasemenea zilele acestea il poti achizitiona la reducere, acesta avand un discount semnificativ : Verifica pret redus

 

Ventilator metalic de birou Star-Light FTTS-35W, 35W, 30 cm diametru, 3 trepte de viteza, functie oscilare, elice aluminiu, Argintiu metalic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *