Review: Husa de masaj, 4in1 Total Back And Neck Shiatsu Massager Wellneo

 • de

    Aparatul de masaj Shiatsu Massager Wellneo este ideal pentru calmarea durerilor musculare si reumatice si are si rol de stimulare a circulatiei sangelui. Dupa o zi de munca in care ai adopat o pozitie fixa la birou, seara vei resimti aceste neajunsuri, astfel ca va fi nevoie ca cineva sa te ajute cu un masaj de relaxare inainte de somn. Desigur uneori din comoditate majoritatea alegem sa facem o baie fierbinte care poate la fel sa mai aline din aceste nepaceri ale zilei. O alta solutie mult mai la indemana este acest aparat de masaj, Shiatsu Massager care foloseste o tehnologie revolutionara de presopunctura recunoscuta inca din timpuri vechi de civililizatiile care au existant, tehnici de medicatie care ofera o relaxare a muschiului prin tehnica presopuncturii. Husa de masaj4in1 Total Back And Neck Shiatsu Massager Wellneo

   Este un masaj de tip frământare originar din Japonia care pătrunde adânc în țesut. Shiatsu ajută la eliberarea tensiunii și la reducerea nodurilor musculare apăsând pe punctele de acupresiune. Este utilizat pentru a aduce corpul într-o stare de echilibru, ușurând atât tensiunea mentală, cât și cea fizică.

   Terapia Shiatsu este integrată în partea gâtului și este complet reglabilă în funcție de înălțime. Prin aceasta se poate potrivi majorității oamenilor pentru a oferi cea mai bună modalitate posibilă de relaxare a mușchilor de pe gât sau umeri. Aparatul ia forma scaunului, canapeiei fiind un mijloc confortabil prin care iti poti masa toti muschii spatelui. Senzatia dupa un asemenea tratament este una de relaxare, eliberare tensiune si punere in miscare a sangelui. Masajul rulant, terapia cu vibrații și căldura liniștitoare în 4 zone diferite ale corpului tău sunt tot ce ai nevoie pentru a da un restart corpului tau.

Husa de masaj4in1 Total Back And Neck Shiatsu Massager Wellneo

 

      Asa numite puncte magice, activate cu acest aparat pot strabate diverse functii senzoriale ale corpului, de autovindecare si punere in curculatie a sangelui care nu poseda o circulatie tocmai corecta. Odata cu inaintarea in varsta aceste probleme devin tot mai frecvente. Nu trebuie sa mai recurgi la vechile obiceiuri si sa iei buline deoarece acest aparat te poate scapa de incarcarea organismului cu asa numitele analgezice, care de multe ori fac mai mult rau decat bine. Atunci cand te relaxezi, sau esti la birou, aparatul Shiatsu Massager Wellneo actioneaza asupra punctelor cheie penru a mentine o circulatie activa a sangelui pentru a te simti revigorat.

Husa de masaj4in1 Total Back And Neck Shiatsu Massager Wellneo

     Aparatul de masaj poate fi utilizat pentru mai multe zone ale corpului,  pentru gat, spate, mijloc, fund, abdomen sipicioare. Acesta maseaza zona afectata inlaturand tensiunea si stresul acumulat dupa o zi obositoare de munca. Acest ritual este unul chiar foarte placut si poate fi urmat oricand, atunci cand te uiti la televizor, sau citesti o carte, senzatia fiind una placuta, relaxanta. Masajul cu role oferă o tehnică care aplică presiune constantă, rostogolindu-se ușor în sus și în jos peste mușchii mari ai spatelui, de-a lungul coloanei vertebrale. Acest tip de masaj este destinat să vă încălzească și să vă relaxeze mușchii, pregatindu-i mai bine pentru un masaj profund, cum ar fi cu tehnica shiatsu. 

Husa de masaj4in1 Total Back And Neck Shiatsu Massager Wellneo

     Masarea se face cu ajutorul a 4 bile dispuse pe fiecare zona de masare, acoperite cu un material rezistent, cu rol de protectie si pozitionare in zone fixe pentru atingerea punctelor de masare optime. Este un aparat care nu se limiteaza ca utilizare doar la anumite zone fixe, deci poate fi folosit in diverse scenarii, potitionat in jurul cefei, in zona muscrhilor icioarelor – ideal in situatiile cand ai febra sau ai ridicat greutati, la spate, sau la umeri. in partea din fata se gasesc doua zone de sustinere in care utilizatorul isi poate tine mainile iar prin forta greutatii acestora poate regla intensitatea masajului. Masajul poate fi personalizat urmarind comanzile din telecomanda atasata. Folosind aceasta unitate de comanda, poti cronometra durata, alege zona de actiune mai intensa pentru masaj, tehnica de masaj (Shiatsu), nivelul de vibrare si caldura emanata in zone diferite astfel:

 1. 5, 10, 15 min cronometru
 2. Zona gâtului/umerilor(reglarea înălțimii nodurilor de masaj shiatsu)
 3. Masaj de rulare pentru zona spatelui
  Masaj Shiatsu ( amasaj puternic și în profunzime)
  Masaj local ( pe un loc anume de pe spate)
 4. Masaj profund în zona lombară/umeri/spate total
 5. Masaj cu vibrație cu 2 intensități în zona șezutului
  Căldură calmanta în nodurile de masaj cu efect pe tot corpul superior

Wellneo 4in1 Total Back And Neck Shiatsu Massager

      Functia de incalzire cu infrarosu incalzeste pernutele din spate, amplificand astfel senzatia de bine. Persoanele cu o circulatie mai proasta a sangelor vor observa imediat efectele acestei functii, atat de relaxare cat si de stimulare a retelei sangvine. Aplicarea căldurii pe o zonă a corpului tău sporește fluxul de sânge, ceea ce reprezintă o modalitate excelentă de a reduce rigiditatea articulațiilor, de a reduce disconfortul și prin aceasta crește efectele unui masaj.

Recomandare:

       Consider ca este un dispozitiv perfect pentru oricine doreste sa experimenteze senzatia de bine, sa mentina o circulatie sangvna buna si sa mentina un stil de viata sanatos: Verifica oferta pret

       Daca ai noroc, il poti achizitiona zilele acestea chiar mai ieftin avand un discount semnificativ, pret la care consider ca este un best buy: Verifica pret actualizat

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *