Review: Purificator Tesla Air9, CADR 800 m3/h, pret, specificatii tehnice

    Calitatea aerului pe care il respiram este important deoarece astfel ne mentinem sanatosi si nu avem probleme cu sistemul respirator. Multe din racelile de sezon se pot datora si unui mediu mai putin aerisit si purificat din punct de vedere al calitatii aerului. Astfel ca pentru a imbunatati aceasta situatie mecanic, putem utiliza un aparat de purificare automatizat asa cum este si Tesla Air9, CADR 800 m3/h. Acesta poate prelucra o cantitate mai mare de aer, fiind recomandat pentru utilizare generala pentru intreaca locuinta, avand capacitatea de a prelucra un flux de aer de 800 m3/h. Purificatorul Tesla Air9 poate fi controlat extrem de usor prin panoul de control Touch, setezi functia dorita printr-o simpla apasare de buton. De asemenea, displayul iti va oferi informatii utile in permanenta, precum nivelul calitatii aerului (prin indicatori numerici). Poate fi usor mutat dintr-o locatie in alta, acesta beneficiind de un set de roti in zona inferioara pentru o mai buna mobilitate. 

Purificator Tesla Air9, CADR 800 m3/h, Senzor calitate aer, Sleep Mode, Timer, Filtru HEPA+Carbon Activ+Catalyst, Eliminare mirosuri + VOC, Alb

      Acest purificator de aer stationar avand o carcasa din plastic si o baza de sprijin circulara, are un design modern de culoare alb mat fapt care nu influenteaza in mod semnificativ designul casei tale. Fluxul de aer generat de ventilator este multi-directional, avand un orificiul tip grila ce este amplasat pe partea superioara a unitatii pentru a distribui aerul curat in incapere. Ca eficienta, aparatul de purificare raspunde nevoilor personale ca performante, fiind eficient in incaperi de pana la 96 mp. Datorita senzorului care indica nivelul de calitate al aerului, vei primi feed-back in timp real in legatura cu nivelul de prospetime. Dupa preincalzirea senzorului de particule, vor fi afisate nivelul PM2.5 prin indicatori numerici si, de asemenea, nivelul de calitate a aerului prin calificativele “Clean”, “Fair” sau “Poor”. Senzorul VOC este responsabil pentru detectarea substantelor volatile si incadrarea lor prin termenii mentionati mai sus. Nivelul de poluare va fi evidentiat de schimbul de culori a pictogramelor LED in conformitate cu cele mai utilizate valori ale Indicelui Calitatii Aerului (AQI).

     Panoul de comanda cu control prin atingere, este plasat in partea superioara a aparatului fiind usor de actionat datorita butoanelor ce raspund cu rapiditate la atingere. De pe acest panou de comanda poti seta: intensitatea si viteza ventilatorului. In timpul functionari, se poate opta pentru 3 intensitati ale vitezei aerului: normal, natural si sleep pentru comfort in orice clipa. Fluxul de aer generat de ventilator este directionat pe o arie mai mare, astfel incat sa satisfaca orice preferinte. Exista si o optiune Turbo ce antreneaza aparatul de purificare la cea mai inalta capacitatea pentru a da un randament rapid. Setarile aparatului, in timpul functionarii, pot fi blocate prin apasarea simultan a butoanelor “SPEED” si “MODE” timp de 3 secunde, astfel incat nu trebuie sa iti faci griji in cazul in care copiii au access la acesta.  Pentru deblocare, se efectueaza aceeasi setare.  Cu functia Timer poti programa timpii de functionare ai aparatului, intervalul de timp in care acesta sa functioneze, pentru a fi cat mai eficient.

    Prin activarea modului silentios, aparatul incepe sa functioneze la un nivel de zgomot foarte scazut, iar luminile panelului vor fi diminuate, astfel ca nu va deranja pe timpul noptii. Modul Auto ajusteaza modul de functionare al aparatului astfel incat acesta sa ofere cele mai bune rezultate raportat la mediul inconjurator, acesta asigura inclusiv activarea automata a modului silentios (SLEEP) atunci cand lumina din incapere este stinsa. 

     De asemenea panoul de comanda are in dotare si indicator de schimbare a filtrului. Panoul de control LED cu aceasta functie monitorizeaza durata de viata a filtrului si afiseaza un memento cand filtrele necesita inlocuirea lor, asigurand tot timpul o performanta de filtrare de varf. Cu funcţia de ventilatie, aparatul ventileaza aerul din incapere in 3 trepte (low/ medium/ high), cu o viteza maxima de 70 m/s si cu un debit maxim de 800 mc/h

informatii tesla

   Purificatorul de aer Tesla Air9 elimina in mod fiabil numeroase particule, cum ar fi praful din casa, polenul, bacteriile, acarienii de praf din casa, praful fin, virusii si chiar mirosuri si gaze neplacute. O lumina UV conectabila distruge, de asemenea, alti germeni ramasi in aerul filtrat. Filtrul purificatorului este compus din mai multe straturi, fiecare dintre acestea avand un rol bine stabilit in a improspata aerul din camera (pana la 99.7%), astfel ca filtrul primar retine particulele mari (praf, scame), filtrul de carbon retine substantele nocive din aer si le descompune, elimina eficient mirosurile si o gama larga de gaze nocive, inclusiv formaldehida, filtrul HEPA 13 absoarbe particulele mici de praf (PM0.1) si purifica prin eliminarea acestora; iar ultimul filtru, din carbon activ microporos de inalta eficienta, ingredientele active ale filtrului cu catalizator rece absorb eficient formaldehida si poluantii proveniti de la lucrarile de amenajari interioare.

   Aerul poluat este absorbit in interior, iar particulele mari de praf si par sunt inlaturate cu ajutorul unui pre filtru. Filtrul de inalta calitate HEPA, dar si filtrul de carbon inlatura polenul, bacteriile, particulele fine si chiar mirosurile urate. Eliminarea aditionala a germenilor din aerul filtrat se poate realiza printr-o lumina UV. In final, aerul curat este eliberat in locuinta in forma cea mai purificata.

    Calitatea aerului pe care il respiram are un impact mare asupra capacitati de munca si bunastarii noastre. Cu mai putini factori alergeni, microorganisme si poluare chimica pe care o inspiram, cu atat mai putine sunt sanse de a ne imbolnavi. Datorita cresterii contaminarii mediului, prin praf fin si poluanti, aerul curat nu mai poate fi luat in considerare. Calitatea aerului a scazut semnificativ in ultimii ani. Bacteriile, virusii, microbii, ciupercile, praful fin si polenul se raspandesc neingradit peste tot in interior. Multe substante care se dezvolta in timpul incalzirii sau gatitului, poluantii din materialele de constructie, covoarele, mobilierul, produsele chimice de uz casnic sau problema binecunoscuta a fumului de tutun pot declansa tulburari de sanatate. Prin urmare, exista suficiente motive pentru a acorda mai multa atentie calitatii aerului din interior. Tinand cont de acesti factori specialisti de la Soehnle utilizeaza sistemul de filtrare HEPA, care este unul dintre cele mai eficiente filtre disponibile pe piata, pentru a indeparta pana la 99,97% din alergenii din aer cu dimensiuni de pana la 0,3 microni. Filtrul True HEPA impreuna cu filtrul de carbon al lui Soehnle, filtreaza aerul care iese din unitate si de mirosuri neplacute si repet retine 99,97% din particulele din aer, cum ar fi praful, polenul, fumul, bacteriile, sporii mucegaiului si resturile de acarieni de praf cu marimi de (0,3 microni sau mai mari).

Purificator Tesla Air9, CADR 800 m3/h, Senzor calitate aer, Sleep Mode, Timer, Filtru HEPA+Carbon Activ+Catalyst, Eliminare mirosuri + VOC, Alb

      Combinata cu tehnologia de varf a aerului de la Tesla Air9 functioneaza activ si filtreaza tot aerul intr-o incapere, nu doar din zona imediata din jurul unitatii. Aceasta inseamna ca numai 3 din 10.000 de particule raman in aerul filtrat. Acest sistem de filtrare tip HEPA este fabricat dintr-un material hibrid consolidat, ecologic, care este pliat în asa fel incat sa creeze o suprafață foarte mare si eficienta de 0,75 m². Cu o astfel de suprafata mare de filtrare, rezistenta la aer este mica si numarul de particule retinute este ridicat. Purificatorul de aer Tesla Air9 cu filtru HEPA asigura un aer optim purificat si o mai buna dispozitie asupra noastra. Spectrul de filtrare este mare indepartand praf fin, substante solide in suspensie, particule microfine ca: fum de tutun, fum, praf, polen, alergeni acarieni, par de animale, mucegai, spori și mirosuri. Punctul forte al purificatorului este generatorul de ioni negativi. Este un lucru foarte cunoscut faptul ca ionii negativi pot fi gasiti in stare naturala in mijlocul naturii si aduc foarte multe beneficii sanatatii, printre care: ajuta la imbunatatirea calitatii somnului, creste capacitatea pulmonara, alina durerile de cap si creste imunitatea impotriva alergiilor. Atunci cand necesita schimbare filtrul, aparatul va indica acest lucru prin aprinderea unui bec LED se semnalizare specific.

     Din punct de vedere energetic aparatul are un consum foarte mic de 85 W/h fiind alimentat la reteaua de 230 V/50 Hz, fiind destinat spatiilor inchise de pana la maxim 96 mp. Acest model este si foarte silentios putand fi folosit fara probleme chiar si pe timp de noapte, avand un zgomot secvential de (20, 26, 35) dB. Aparatul cantareste 5 Kg si are dimensiunile de (L x H x l) mm: 270 x 450 x 330. Acest aparat este indicat a fi folosit in unitatii medicale, scolii, gradinite, cabinete de cosmetica, casele de pensionare etc.

Recomandare:

     Consider ca este cea mai buna alegere daca iti doresti un purificator de aer, capabil sa faca fata in orice conditii la un pret foarte bun: Verifica oferte pret

     Deasemenea zilele acestea il poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi pret actualizat

Purificator Tesla Air9, CADR 800 m3/h, Senzor calitate aer, Sleep Mode, Timer, Filtru HEPA+Carbon Activ+Catalyst, Eliminare mirosuri + VOC, Alb