Purificator Tesla TAPA6, CADR 300 m3/h, pret, performante tehnice

    Un purificator de camera este bine venit in locuinta noastra mai ales in conditiile unei veri care se instaleaza cu temperaturi toride din timpul zilei. Aparatul are rolul de a ventila si purifica aerul dintr-o incapere reducand prin efectul de ventilare si umiditatea care amplifica gradul de disconfort creand o atmosfera placuta spatiului unde locuim. Aceste aparate sunt de mai multe tipuri si dimensiunii in functie de forma si locul in care pot fi plasate intr-un spatiu. Cel mai mare avantaj al acestor dispozitive sunt costurile mai reduse si un consum de energie destul de economic. E usor de controlat si de la distanta datorita tehnologiei Wi-Fi ce iti permite un control precis de la distanta. Aparatul ofera si functia de umidificare a aerului din camera, atunci cand radul de umiditate este unul scazut. 

Purificator Tesla TAPA6, CADR 300 m3/h, Rezervor 0.25 l, Senzor calitate aer, WiFi, Umidificator, Timer, Filtru HEPA, Alb

     O varianta inspirata de purificator de camera este modelul de aparat Tesla TAPA6, CADR 300 m3/h, creat pentru a purifica aerul din camere cu spatiu mai restrans, fiind echivalentul unui ventilator stationar, deoarece are un design specific, incluzand o unitate de centrifugare cilindrica a aerului, care isi permite sa disperseze aerul pe toata suprafata in spatiul unde este amplasat. De obicei, acest dispozitiv ne ajuta sa economisim mai mult spatiu, putand fi plasat in colturile unei incaperi. Acest purificator de aer stationar avand o carcasa din plastic si o baza de sprijin circulara, are un design modern de culoare alb mat fapt care nu influenteaza in mod semnificativ designul casei tale. Fluxul de aer generat de ventilator este multi-directional, avand un orificiul tip grila ce este amplasat pe partea superioara a unitatii pentru a distribui aerul curat in incapere. Ca eficienta, aparatul de purificare raspunde nevoilor personale ca performante, fiind eficient in incaperi de pana la 36 mp.

Purificator Tesla TAPA6, CADR 300 m3/h, Rezervor 0.25 l, Senzor calitate aer, WiFi, Umidificator, Timer, Filtru HEPA, Alb     Panoul de comanda cu control electronic, este plasat in partea superioara a aparatului ce consta dintr-un buton push button On/Off de pornit/oprit si 3 butoane cu functia de ventilare. De pe acest panou de comanda poti seta: intensitatea si viteza ventilatorului. In timpul functionari, se poate opta pentru 3 intensitati ale vitezei aerului: normal, natural si sleep pentru comfort in orice clipa. Fluxul de aer generat de ventilator este directionat pe o arie mai mare, astfel incat sa satisfaca orice preferinte. De aici poti controla inclusiv nivelul de umiditate din camera, inclusiv alege unul din modurile de putere disponibile, Sleep Mode – functionare silentioasa, Mid, High si Max. 

Purificator Tesla TAPA6, CADR 300 m3/h, Rezervor 0.25 l, Senzor calitate aer, WiFi, Umidificator, Timer, Filtru HEPA, Alb

     De asemenea panoul de comanda are in dotare si indicator de schimbare a filtrului. Panoul de control LED cu aceasta functie monitorizeaza durata de viata a filtrului si afiseaza un memento cand filtrele necesita inlocuirea lor, asigurand tot timpul o performanta de filtrare de varf. Cu funcţia de ventilatie, aparatul ventileaza aerul din incapere in 3 trepte (low/ medium/ high), cu o viteza maxima de 7 m/s si cu un debit maxim de 300 mc/h. Purificatorul de aer Tesla TAPA6 elimina in mod fiabil numeroase particule, cum ar fi praful din casa, polenul, bacteriile, acarienii de praf din casa, praful fin, virusii si chiar mirosuri si gaze neplacute. Foloseste ca sistem de filtrare un filtru de tip HEPA si unul cu carbon activ, ceea ce ofera rezultate excelente. Timpul de functionare poate fi programat utilizand optiunea timer, pentru a oferi o eficienta buna in ceea ce pribeste nevoile de lucru si consumul energetic. 

   Aerul poluat este absorbit in interior, iar particulele mari de praf si par sunt inlaturate cu ajutorul unui pre filtru. Filtrul de inalta calitate HEPA, dar si filtrul de carbon inlatura polenul, bacteriile, particulele fine si chiar mirosurile urate. Filtrarea Tesla este conceputa pentru sanatatea  dvs. Filtrul cu carbune activ HEPA elimina pana la 99,95% din poluantii atmosferici si bacterii. Cu diferite optiuni de filtrare, purificatorul de aer Tesla va ajuta sa eliminati praful fin, microbii, polenul si alte particule pe care nu le doriti in jur.

     Sanatatea incepe cu aer curat. Calitatea aerului pe care il respiram are un impact mare asupra capacitati de munca si bunastarii noastre. Cu mai putini factori alergeni, microorganisme si poluare chimica pe care o inspiram, cu atat mai putine sunt sanse de a ne imbolnavi. Datorita cresterii contaminarii mediului, prin praf fin si poluanti, aerul curat nu mai poate fi luat in considerare. Calitatea aerului a scazut semnificativ in ultimii ani. Bacteriile, virusii, microbii, ciupercile, praful fin si polenul se raspandesc neingradit peste tot in interior. Multe substante care se dezvolta in timpul incalzirii sau gatitului, poluantii din materialele de constructie, covoarele, mobilierul, produsele chimice de uz casnic sau problema binecunoscuta a fumului de tutun pot declansa tulburari de sanatate. Prin urmare, exista suficiente motive pentru a acorda mai multa atentie calitatii aerului din interior. Tinand cont de acesti factori specialisti de la Soehnle utilizeaza sistemul de filtrare HEPA, care este unul dintre cele mai eficiente filtre disponibile pe piata, pentru a indeparta pana la 99,97% din alergenii din aer cu dimensiuni de pana la 0,3 microni. Filtrul True HEPA impreuna cu filtrul de carbon al lui Tesla TAPA6, filtreaza aerul care iese din unitate si de mirosuri neplacute si repet retine 99,97% din particulele din aer, cum ar fi praful, polenul, fumul, bacteriile, sporii mucegaiului si resturile de acarieni de praf cu marimi de (0,3 microni sau mai mari).

      Combinata cu tehnologia de varf a aerului de la Tesla TAPA6 functioneaza activ si filtreaza tot aerul intr-o incapere, nu doar din zona imediata din jurul unitatii. Aceasta inseamna ca numai 3 din 10.000 de particule raman in aerul filtrat. Acest sistem de filtrare tip HEPA este fabricat dintr-un material hibrid consolidat, ecologic, care este pliat în asa fel incat sa creeze o suprafață foarte mare si eficienta de 0,75 m². Cu o astfel de suprafata mare de filtrare, rezistenta la aer este mica si numarul de particule retinute este ridicat. In plus suprafata de filtrare are un tratamentul PPT (Pure Treatment Pet) ce contine o componenta activa antimicrobiana pentru a preveni dezvoltarea bacteriilor care cauzează mucegaiul si mirosul pe suprafața filtrului. Datorită eficientei lor inalte, purificatoarele de aer Tesla TAPA6 cu filtru HEPA asigura un aer optim purificat si o mai buna dispozitie asupra noastra. Spectrul de filtrare este mare indepartand praf fin, substante solide in suspensie, particule microfine ca: fum de tutun, fum, praf, polen, alergeni acarieni, par de animale, mucegai, spori și mirosuri. Atunci cand este necesar schimbarea filtrului, aparatul beneficiaza de sistem integrat de notificare.

     Din punct de vedere energetic aparatul are un consum foarte mic de 68 W/h fiind alimentat la reteaua de 230 V/50 Hz, fiind destinat spatiilor inchise de pana la maxim 36 mp. Acest model este si foarte silentios putand fi folosit fara probleme chiar si pe timp de noapte, avand un zgomot secvential de aproximativ 67 dB. Aparatul cantareste 6,5 Kg si are dimensiunile de (L x H x l) mm: 250 x 570 x 385. Acest aparat este indicat a fi folosit in unitatii medicale, scolii, gradinite, cabinete de cosmetica, casele de pensionare etc.

Recomandare:

     Consider ca este cea mai buna alegere daca iti doresti un purificator de aer, capabil sa faca fata in orice conditii la un pret foarte bun: Verifica oferte pret

     Deasemenea zilele acestea il poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi pret actualizat

Purificator Tesla TAPA6, CADR 300 m3/h, Rezervor 0.25 l, Senzor calitate aer, WiFi, Umidificator, Timer, Filtru HEPA, Alb