Review: Semineu ECOFLAME – Lisabona white /vanilla SLIM LINE

  • de

      Atat din punct de vedere estetic cat si cel al eficientei, alegerea unui semineu electric reprezinta o solutie de incalzire pe care o recomand tuturor. Odata cu scaderea temperaturilor sa ai acasa un semineu care sa simuleze efectul bustenilor ce ard la interior generand caldura, devine un factor necesar daca dorim sa creem o atmosfera feerinca. Semineul electric ECOFLAME – Lisabona white /vanilla SLIM LINE, de culoare alb-mat se deosebeste prin rafinamentul designului dar si a eficientei de incalzire. Datorita acestor caracteristicilor de ordin estetic acest model face parte din colectia de seminee electrice moderne ce sunt potrivite pentru o sufragerie ocupata de un cuplu tanar. Rama de semineu ECOFLAME – Lisabona white este compacta, se poate amplasa cu usurinta in spatiile mai restranse si este alegerea isteata fiind foarte accesibila. Realizat cu design in stil contemporan, semineul ECOFLAME – Lisabona white va deveni punctul central in orice incapere si va crea o ambianta placuta si primitoare. Rama semineului are un design compact si este atat de usoara incat poate fi mutata fara efort in diferite camere. De asemenea, se asambleaza simplu si rapid si nu necesita unelte suplimentare.

Semineu ECOFLAME - Lisabona white SLIM LINE 110 x 95 x 25cm, flacara 3D de 23 inci, sistem incalzire

    Rama semineului ce este alcatuita dintr-un panou central, cu 3 coloane plane cu finisaje prin vopsire multistrat de culoare Pure White (Alb Pur). Simplitatea si caracterul intim sunt caracteristicile de baza ale semineului. Semineul are doua module de functionare, unul estetic (fara incalzire) si unul clasic (cu incalzire). Astfel acest model contine materiale de calitate premium, avand un schelet rezistenta din metal incadrata de o rama din lemn. Rama din lemn sculptata este tratata, avand un finisaj de inalta calitate, in stil modern, ce asigura o rezistenta sporita la variatii de temperatura si un focar electric cu diagonala de 23″.

     Semineul portabil este usor de asamblat, pur si simplu dupa fixarea in maxim 30 de minute, putand sa fie conectat la reteaua electrica si apasand pe comutatorul basculant din spatele aparatului, este gata de a fi utilizat. Semineul ECOFLAME – Lisabona white prezinta un efect de flacara reala creat prin proiectia luminii pe un film fotosensibil. Acest semineul cu focar electric in 3D are caracteristici care transforma imaginea flacarii in una cat se poate de reala cu o culoare naturala si de mare densitate cu miscari care nu devin repetitive. Flacara acestui semineu electric se remarca printr-o culoare foarte apropiata de culoarea naturala a focului. In plus avem posibilitatea de a controla gradul de luminozitate din interiorul semineului in functie de ambianta precum si 5 viteze de miscare a flacarii. Cu defectul Power Flame jarul si mulajul de busteni sunt proiectati pentru a amplifica efectul de flacara, care este acum mai luminos.

     Bustenii au aspect de lemn ars in mod natural. Lemnele care se afla in interiorul acestui model sunt fabricate dupa un mulaj de bustean natural ars pentru a oferi o imagine cat se poate de naturala. Au dimensiuni si aspect asemanator cu cel al lemnelor arse in mod natural in semineele traditionale.

     Acest model de semineu electric este potrivit pentru a fi utilizate in apartamente, sau restaurante. Acest model are doua module de functionare, unul estetic (fara incalzire) si unul clasic (cu incalzire). Cu ajutorul termostatului digital putem sa programam pornirea saptamanala in fiecare zi a aparatul la modul de incalzire. In plus termostatul digital este comandat de un senzor care sesizeaza imediat deschiderea unei ferestre cu acces in exterior, care opreste imediat modul de incalzire pentru a face economie de energie electrica. Deci semineul poate fi folosit pe tot parcursul anului cu sau fara caldura in deplina siguranta. Efectul de flacara poate functiona independent electronic fara functiile de incalzire. Astfel se creeaza o atmosfera magica chiar si pe timp de vara, mai ales seara, fara a degaja caldura. In anotimpul rece putem folosi suplimentar si functia de incalzire. Acest model are un control dual, local pe semineu, sus in coltul din dreapta a ecranului, sau la distanta cu ajutorul unei telecomenzi. Telecomanda semineului are functiile de pornit/oprit, corespunzatoare efectului de flacara 3D, putand sa reglam dispozitivul electronic cu jocul de lumini preferat si confortul termic in incapere. Cu telecomanda putem sa activam si functia de cronometru electronic: avand oprire automata cu temporizare de la 1 ora pana la maxim 9 ore. Prin apasarea butonul Power de pe telecomanda activezi toate toate functiile aparatului. Repetand apasarea din nou butonul a butonului Power, aparatul va fi pus in modul de stand by. Aceasta functie va dezactiva toate functiile simultan, dar va mentine toate setarile anterioare in memorie. Prin apasarea din nou a butonului de alimentare, aparatul va porni cu aceleasi setari, care au fost memorate.

      Functiile aparatului sunt controlate atat cu ajutorul telecomenzii sau a panoului de control termostat digital cu afisare numerica a temperaturii. Din panoul digital de comanda se pot accesa efectul de flacara 3D, incalzirea, butonul de reglaj al intensitatii caldurii si butoanele ce ajusteaza luminozitatea focarului si viteza flacarii 3D. Cu ajutorul programatorului saptamanal puteti accesa un program de incalzire automat pentru fiecare zi a saptamanii si incaperea va fi mereu incalzita la momentul potrivit. Cu functia de lumina ajustabila avem posibilitatea de a regla intensitatea luminoasa pentru o zi de vara insorita, sau mai redusa pentru noptile de iarna. Afisarea digitala pozitionata in coltul de sus din dreapta ecranului de protectie se aprinde si dispare automat dupa 60 de secunde. Sistemul senzo „geam deschis” opreste functionarea radiatorului, atunci cand simte o scadere brusca de temperatura. Radiatorul superior este cel responsabil cu generarea caldurii la interior, acesta fiind o unitate silentioasa, capabila sa incalzeasca pana la 37 mp.

Semineu ECOFLAME - Lisabona white SLIM LINE 110 x 95 x 25cm, flacara 3D de 23 inci, sistem incalzire

     Prin conectare la o priza normala de 220 V si 7.27 ~ 7.92 Amp, semineul electric ofera in cateva momente atmosfera romantica specifica unui semineu pe lemne. In plus focarul semineului electric este prevazut cu o aeroterma silentioasa cu rol de incalzire. Aparatul are un termostat digital cu afisare numerica a temperaturii de la 17°C la 27°C. Termostatul este reglabil cu incremente de 1°C, prin apasarea butonului Heater de pe panoul de control timp de 3 secunde. Cu butonul de pe telecomanda putem sa setam numai pornirea si oprire incalzitorului, fara setarea termostatului care se face numai din panoul de control de pe semineu. Semineul ECOFLAME – Lisabona white cu Focar Electric PowerFlame este un produs ecologic si eficient, este un produs verde cu „zero” emisii in atmosfera si randament de 100%. Sticla ecranului Safe and Clean ramane rece la atingere chiar si atunci cand functioneaza incalzirea. Din punct de vedere energetic are un consum destul de redus, cu un consum de doar 10 W/h pentru efectul de flacara, iar aeroterma cu reglare a caldurii foloseste o putere de 1500 W/h. Cu o putere maxima de 1550 W, ce insumeaza ventilatorul, elementul electric de incalzire si efectul de flacara, semineul ECOFLAME – Lisabona white cu Focar Electric PowerFlame poate incalzi o suprafata de pana la 37 mp, echivalentul unui volum de 90 mcAcest aparat detine siguranta la suprasarcina si scurt circuit, in plus si protectie la supraincalzire. Dimensiunile aparatului cu pozitia la perete sunt de: (I x L x A) cm cm 95 x 110 x 25 si o greutate totala de 28 Kg. Unul dintre marile avantaje ale acestui semineu electric este acela ca poate fi mutat pe orice perete al incaperii. Semineul ECOFLAME – Lisabona white cu Focar Electric PowerFlame cu design modern reprezinta un sistem de climatizare eficient in anotimpul rece, sigur si elegant. Achizitionandu-l, ne vom putea bucura in cel mai scurt timp de caldura si ambianta placuta oferita de acest produs ce imbina stilul traditional cu dotarile moderne actuale. In plus acest aparat a fost proiectat, fabricat și comercializat in conformitate cu cerintele de siguranță ale directivelor CE: 2006/95 / CE, 89/336 / CE, 93/68 / CE și 2002/95 / CE (Directiva RoHS) pe 2011/65/UE, ce asigura ca nu contine materiale daunatoare si interzise specificate in directiva.

Recomandare:

         Consider ca este alegerea perfecta daca iti doresti un dispozitiv termic performant care iti va schimba in bine atat  aspectul camerei cat si temperatura de interior: Verifica oferta pret

        Primesti garantie 2 ani plus transport rapid daca il comanzi de aici

        Deasemenea zilele acestea il poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat

Semineu ECOFLAME - Lisabona white SLIM LINE 110 x 95 x 25cm, flacara 3D de 23 inci, sistem incalzire

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *