De Ziua eMAG, 6 decembrie, primesti carduri cadou la cumparaturile tale

      Maine 6 decembrie, cei de la eMAG, implinesc frumoasa varsta de 21 ani, timp in care au fost o prezenta constanta in online. Acest moment urmeaza a fi sarbatorit cum se cuvine, prin numeroase extra-reduceri de pana la 30 %. Chiar sunt curios cum vor fi maine preturile, mai ales ca in fiecare a fost sarbatorit acest eveniment cu mare fast. E ocazia perfecta prin care iti poti pune la punct ultimile detalii in materie de cadouri pentru Craciun si Anul Nou. Reducerile ce se vor aplica la produsele achizitionate vor fi livrate sub forma unui card cadou care totalizeaza pana la 30 % din valoare. Oferta va fi valabila doar o singura zi, incepand cu prima ora a diminetii, asa ca daca ai ceva pe lista de cumparaturi, te sfatuiesc sa o faci de la prima ora a diminetii deoarece stocul este limitat. Avand in vedere perioada in care ne aflam, sunt sigur ca interesul va fi unul mare, mai ales ca vine perioada cadourilor.

   Sunt sigur ca cele mai bune oferte vor fi vanate inca de la prima ora, asa ca e cazul sa te informezi inca de pe acum deoarece stocurile vor fi unele limitate. Mai jos gasesti cateva categorii de interes care vor putea fi accesate de maine dimineata. Fie ca iti doresti un telefon mobil, un televizor care sa surprinda cele mai buna imagini, sa achizitionezi un ritual de ingrijire personala din zona de produse cosmetice sau sa schimbi ceva in garderoba personala, toate acestea vor fi maine la reducere dub forma de carduri cadou.

    Este un moment oportun sa pui la cale cumparaturile pentru Craciun si Sfantul Nicolae, sa cumperi ornamentele de brad si sa definitivezi lista de cadouri pe care o pui la cale pentru a-i bucura pe cei dragi. Startul se da la prima ora a diminetii, asa ca la fel ca si de Black Friday, cine se trezeste primul prinde cele mai bune oferte ale momentului. Categoriile care vor avea cea mai mare cautare maine dimineata sunt urmatoarele:

Telefoane mobile si accesorii

Televizoare si electronice


Electrocasnice si incorporabile mari


Produse de ingrijire personala


Articole de vestimentatie de sezon

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *