Semineu electric Orion OFP-1702, pret, speciificatii tehnice

       Acum ca a venit iarna, frigul este prezent in fiecare zi, iar pentru a ne incalzi trebuie sa cautam solutii cat mai eficiente si moderne asa cum este si acest semineu electric de la Orion OFP-1702. Semineul alimentat electric, odata pus in functiune, furnizeaza caldura de care ai nevoie pentru a incalzi o camera de aproximativ 18 mp. Acesta a fost construit urmarind rigorile tehnice din 2022, avand o putere totala de 2000 W, distribuita prin cele doua trepte de putere la 1000 W si 2000 W. Designul este unul retro, astfel incat sa para cat mai aproape de realitatea modelelor vechi. Daca iti doresti sa construiesti un anume aspect de interior, in care piesele unice de design sa sugereze anii ce au trecut, o piesa retro ca aceasta este o solutia de luat in calcul. Pe langa partea estetica, ne intereseaza si cat de eficient este, capitol la care nu dezamageste, oferind o caldura consistenta pentru spatii de dimensiuni medii. Structura de constructie include materiale cu rezistenta sporita la temperatura, astfel incat acesta sa isi pastreze forma initiala si la temperaturi ridicate.

Semineu electric Orion OFP-1702, 2000 W, Retro design, Termostat ajustabil, Reglare luminozitate

    Ca elemente de design, putem observa cele 4 picioare inalte ce il sustin la o distanta considerabil de mare fata de podea, intr-un echilibru perfect. In partea din fata, semineul Orion OFP-1702 beneficiaza un afisor LED care simuleaza efectul bustenilor care ard in semineu. Luminozitatea acestui display poate fi ajustata in functie de preferinte. Materialul de protectie al display-ului este format din sticla termorezistenta. Manerele sunt metalice, avand formatul traditional de care suntem obisnuiti la vechile masini de gatit sau facut cald in casele traditionale. In partea de jos se afla un radiator, cel care preia aerul care urmeaza a fi incalzit. Functionarea Semineului electric Orion OFP-1702 nu este una random, timpii putand fi programati in baza unui termostat de camera reglabil. Atunci cand temperatura setata ajunge la indicele setat de time, semineul se opreste din lucru. Astfel obtii un consum energetic mai bun si un control mult mai eficient al temperaturii din locuinta ta. 

    Ca functii de siguranta, acest semineu opreste in mod automat alimentarea in cazul in care este inclinat sau rasturnat. Pentru instalarea semineului primesti in pachet tot ce iti trebuie, pentru a beneficia de caldura emisa de acesta. Incalzeste foarte bine, elementul de incalzire din partea din fata fiind activ imediat de la punerea in functiune, avand efect de incalzire aproape instant. 

    In timpul functionarii semineul nu emana gaz sau miros de ars, fiind un dispozitiv de incalzire ecologic care nu va afuma incaperea. Daca o folosesti de 2-3 ori pe zi aceasta va da un randament foarte bun in ceea ce priveste caldura dar si al consumului, fiind o alegere destul de eficienta.

Recomandare:

      Este solutia ideala acum in prag de sezon rece, un semineu disponibil la un pret foarte bun: Verifica oferta pret

      Il poti achizitiona zilele acestea avand o reducere semnificativa, pret la care consider ca este un best buy: Verifica pret redus

Semineu electric Orion OFP-1702, 2000 W, Retro design, Termostat ajustabil, Reglare luminozitate