Review: SALOMON PACHET E S/MAX XT + M10 GW+SELECT 100 CRUISE

    Daca cochetezi cu sportul de iarna si anume schiatul in curand vom vedea si primele partii de zapada de la noi din tara puse la punct pentru a primi primii turisti in vacanta de iarna. Pentru ca totul sa fie gata pregatit, inclusiv echipamentul de schiat, iti recomand sa studiezi din timp oferta, mai ales ca zilele acestea sunt si ceva reduceri care vor face stocurile sa nu stea prea mult pe loc. Iar daca cumperi sub forma unui pachet complet, schiuri + clapari ai mai multe avantaje din punct de vedere al pretului mult mai condensat la fel nu mai risti ca cele doua piese sa nu fie compatibile intre ele. Astazi recomand pachetul de schiuri si clapari de la Solomon E S/MAX XT + M10 GW+SELECT 100 CRUISE ca fiind o alegere excelenta daca doresti sa te echipezi pentru iarna acesta corespunzator. Schiurile cat si claparii care vin la pachet pot fi custumizati din punct de vedere al marimilor, fiind disponibile urmatoarele optiuni:

pentru clapari, marimi cuprinse intre 38,5 si 48

pentru schiuri, marimi cuprinse intre 150 si 175

Pachet E S/MAX XT + M10 GW+SELECT 100 CRUISE

Aceste schiuri au fost special adaptate pentru nivel mediu-avansat, asa ca ai toata increderea sa le incerci in siguranta. Varful claparilor beneficiaza de sistem termic avansat ce garanteaza ca varful degetelor de la picioare nu vor ingheta chiar si dupa mai multe ore petrecute pe partie. 

      Atunci cand cumparam schiuri, trebuie sa tinem cont si de dimensiunea schiurilor in raport cu fizicul pe care il ai. Alegerea unei perechi de schiuri se face in functie de inaltime, greutate sau stilul de dat. Schiurile E S/MAX XT + M10 GW+SELECT 100 CRUISE sunt potriviti pentru cineva cu statura de inaltime 1,70 – 1,85 m. Tabelul de mai jos te poate ajuta sa iti faci o idee mai buna referitor la dimensiunile pe care trebuie sa le aiba schiurile daca iti cunosti greutatea, inaltimea si varsta. 

Alegerea Inaltimea Schiurilor - FreeYeti

    Sistemul de prindere este unul sigur, fiind compatibil cu majoritatea modelelor de clapati, standard. Schiurile sunt gata ceruite si ascutite gata de utilizare, deci poti fi duse in prima aventura, imediat ce le primesti acasa. Pârtiile întreținute sunt locul unde aceste schiuri se vor simt cel mai bine. Schiorii ce se dau pe carvuri si vor cauta linii cât mai rapide, vor avea partea de adrenalina si viteza din plin. Pachetul E S/MAX XT + M10 GW+SELECT 100 CRUISE schiuri unisex+Clapari pentru barbati este o alegere excelenta daca vrei sa te echipezi complet pentru vacanta de iarna la munte, fara sa ai emotii in legatura cu compatibilitatea celor doua componente, produse de data aceasta de acelasi brand, Solomon.

Recomandare:

       Profita de reducerile curente si achizitioneaza pachetul de schiuri + clapari Solomon E S/MAX XT + M10 GW+SELECT 100 CRUISE la un pret redus fata de cel standard, pentru o perioada de timp limitata: Vezi pret actualizat

       Mai multe detalii cu privire la parerile celorlalti clienti care au achizitionat schiurile Solomon + marimi disponibile gasesti aici

Pachet E S/MAX XT + M10 GW+SELECT 100 CRUISE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *