Review: PACHET FISCHER RC ONE F17+RS10 GW schiuri unisex+Clapari pentru barbati

      Inca putin si se da startul la sporturile de iarna, fiind ocazia perfecta de a te da din nou pe partia de schi experimentand magia sportului de iarna cel mai iubit din statiunile de munte. Pentru asta ai nevoie de un echipament de sport adecvat, atat pe parte de vestimentatie cat si accesorii de lucru care sa insemne schiuri si clapari. Cei de la Fisher te vor ajuta sa faci aceasta alegere mult mai facila in raport cu compatibilitatea intre piese, oferind un pachet complet pentru iubitorii de sporturi de iarna, format din schiuri unisex si clapari RC ONE F17+RS10 GW. Clapari se vor potrivi excelent pentru acest model de schiuri, ambele componente fiind partea a aceluiasi brand Fisher. Constrcutia celor doua piese este din air carbon, un material foarte usor si extrem de rezistent imprumutat din industria aerospatiala ce ofera ca rezultat o mai buna manevrare a echipamentului si performante imbunatatite. La comanda utilizatorul are posibilitatea sa isi aleaga marimea preferata pentru clapari, incepand cu 41 pana la un maxim de 46,5, care este si cea mai mare marime. La fel se intampla si pentru schiuri, care sunt disponibile in marimi diferite, incepand cu valoarea de 153 pana la un maxim de 174. 

Pachet RC One F17+RS10 GW

     Aceste schiuri au fost special adaptate pentru nivel mediu-avansat, asa ca ai toata increderea sa le incerci in siguranta. Varful claparilor beneficiaza de tehnologia Thermoshape ce garanteaza un acces usor si un nivel inalt de confort in zona degetelor. Astfel iti vei simti picioarele protejate de inghet pe tot parcursul zilei, fara sa suferi degeraturi chiar si atunci cand temperaturile sunt scazute cu mult sub 0 grade Celsius. Dimensinile variaza in functie de marimea aleasa. Spre exemplu daca alegi marimea de 167 cm, schiurile vor masura urmatoarele valori: 120 – 73 – 103 pentru dimensiunea de 167 cm/16 cm. Sita speciala din fibre de carbon, ofera cele mai bune proprietati de torsiune avand in acelasi timp o rigiditate echilibrata.

      Atunci cand cumparam schiuri, trebuie sa tinem cont si de dimensiunea schiurilor in raport cu fizicul pe care il ai. Alegerea unei perechi de schiuri se face in functie de inaltime, greutate sau stilul de dat. Schiurile FISCHER RC ONE F17+ claparii RS10 GW sunt potriviti pentru cineva cu statura de inaltime 1,70 – 1,85 m. Tabelul de mai jos te poate ajuta sa iti faci o idee mai buna referitor la dimensiunile pe care trebuie sa le aiba schiurile daca iti cunosti greutatea, inaltimea si varsta. 

Alegerea Inaltimea Schiurilor - FreeYeti

    Sistemul de prindere este unul sigur, fiind compatibil cu majoritatea modelelor de clapati, standard. Schiurile sunt gata ceruite si ascutite gata de utilizare, deci poti fi duse in prima aventura, imediat ce le primesti acasa. Pârtiile întreținute sunt locul unde aceste schiuri se vor simt cel mai bine. Schiorii ce se dau pe carvuri si vor cauta linii cât mai rapide, vor avea partea de adrenalina si viteza din plin. Pachetul FISCHER RC ONE F17+RS10 GW schiuri unisex+Clapari pentru barbati este o alegere excelenta daca vrei sa te echipezi complet pentru vacanta de iarna la munte, fara sa ai emotii in legatura cu compatibilitatea celor doua componente, produse de data aceasta de acelasi brand, Fisher.

Recomandare:

       Profita de reducerile curente si achizitioneaza pachetul de schiuri + clapari FISCHER RC ONE F17+RS10 GW la un pret redus fata de cel standard, pentru o perioada de timp limitata: Vezi pret actualizat

       Mai multe detalii cu privire la parerile celorlalti clienti care au achizitionat schiurile Fischer + marimi disponibile gasesti aici

Pachet RC One F17+RS10 GW