Aragaz Electrolux LKG604002X, pret, specificatii tehnice

    Aragazul Electrolux LKG604002X este alegerea perfecta daca ne dorim un aparat de mari dimensiuni dotat cu cele mai noi tehnologii la un pret foarte bun. Un aparat de gatit ce surprinde printr-un design atragator ce iese in evidenta prin culoarea argintiu/inox si materialele din care este construit panelul, ceea ce il face potrivit pentru oricare bucatarie. Panoul de comanda este foarte usor de urmarit si actionat. Cu ajutorul programatorului, actionat de un buton rotativ, se monitorizarea timpului de preparare. Panoul de comanda pozitionat deasupra usi aparatului, contine 6 butoane rotative avand control mecanic, ce monitorizeaza toate functiile si zonele de temperatura ce pot fi reglate independent. Sistemul de aprindere electrica se acceseaza prin apasarea butonului de deasupra selectoarelor pentru ochiuri din partea dreapta. O dioda luminescenta de culoare rosie ne semnalizeaza cand termostatul intra in functie pentru a ridica temperatura in cuptor la nivelul accesat si se stinge cand temperatura accesata a ajuns la nivelul propus. In partea din stanga se afla le fel un buton de aprindere electrica, dar de data aceasta pentru a actiona functia de curatare catalitica a cuptorului. Totul este gandit astfel incat sa fie cat mai accesibil si intutiv, indiferent de situatie. Utilizatorul poate seta si o durata de timp de gatit cu ajutorul optiunii Timmer astfel incat gatitul sa fie mereu sub supraveghere conform retetei.

Aragaz Electrolux LKG604002X, Gaz, 4 arzatoare, Grill, Autocuratare catalitica, Aprindere electrica, 59 l, 60 cm, Inox antiamprenta    Acest model iese de asemenea in evidenta si prin tehnologia avansata pe care se bazeaza, si care ii asigura performante inalte la gatit cu cel mai mic consum posibil. Datorita izolaţiei sale foarte buna, acest aragaz mixt este cu 20% mai eficient energetic decat aparatele din clasa A. Acest aparat menţine caldura în interior pentru a putea utiliza energia cu o eficienţa extraordinara. Acest aragaz mixt este dotat cu un orificiu de evacuare abur din cuptor. Usa cuptorului COOL DOORS (CD) din geam dublu special, este eficienta din punct de vedere energetic si compacta avand garnitura de etansare. Sticla reflexiva de pe interiorul uşii reduce considerabil temperatura exterioara a acesteia. Datorita uşii cu 2 straturi de sticla şi sticlei reflexive speciale, partea frontala a cuptorului este cu 15% mai rece. Acest aragaz are tehnologia Curatare rapida a usii, ce este un sistem inovativ, ce ne permite sa demontam conturul usii, fara a utiliza nici un fel de scule, doar apasand pe clemele din lateral, tragand flansa superioara si in cele din urma scotand geamul. Acesta este un geam plat de o calitate mai buna, cu o vizibilitate mai buna, pentru un confort superior in utilizare. Capacul de protectie al plitei aragazului din sticla speciala de inalta calitate este deosebit de rezistent. Spatiul pentru depozitarea ustensilelor pentru bucatarie inspirat plasat in partea de jos a aragazului ne ofera, in plus, certitudinea ca vom avea la indemana toate accesoriile importante, exact cand le dorim. Sertarul din spatiul de depozitare este dotat cu doua ghidaje cu role care asigura deschiderea uşoara şi silenţioasa a acestuia. Constructiv cuptorul aragazului are un aspect robust cu un spatiu interior de 59 litri, fiind dotat cu: iluminare interioara cu bec de 40 W, tava pentru scurgere grasimii, tava pentru dulciuri si gratar din sarma. Chiar dacă are o marime medie, acest model este încadrate în clasa energetică A, încadrându-se printre cele mai eficiente aparate mixte existente. Sunt ideale pentru a prepara mai multe feluri de mâncare deodată și pentru reuniuni familiale sau petreceri acasă. Cuptorul are in dotare ghidaje de sarma pe 4 nivele pentru tavi. Fiind realizate din oţel cromat, ghidajele laterale demontabile asigură stabilitatea tăvilor de copt şi facilitează glisarea la introducerea şi scoaterea acestora din cuptor. Ghidajele pot fi scoase şi spălate în maşina de spălat vase.Aragaz Electrolux LKG604002X, Gaz, 4 arzatoare, Grill, Autocuratare catalitica, Aprindere electrica, 59 l, 60 cm, Inox antiamprenta     

      Acest cuptor are un sistem de ventilatie excentric, care distribuie căldura uniform, producand o coacere rapida şi uniforma, iar alimentele nu se ard şi nu se prind de vas, deoarece căldura vine din toate direcţiile, fiind dispersata de ventilator. Manerul metalic de la usa cuptorului, de culoare negru prin contrast da o dinstinctie deosebita aparatului. Modelul  avand urmatoarele dimensiuni (I x L x A) (cm): 85,7 x 60 x 60 si o greutate neta de 45 Kg este o optiune de luat in seama datorita functiilor si dotarilor tehnice de care dispune.

     Pe partea de funcții, modelul dispune de urmatoarele imbunatatiri: Cu grill-ul electric avand puterea de 2000 W, obţinem cele mai bune rezultate la rumenire. Optiunea grill face ca rumenirea paini prajite sa fie rapida si usoara. Este cea mai buna modalitate de a rumeni painea prajita servita la micul dejun, de a prepara kebab si legume si de a face toppingurile mai crocante. Sistemul de incalzire se face de jos in sus, fiind monodirectional. Functia de curatare catalitica a acestui cuptor impiedica formarea depunerilor de grasime si murdarie. Tehnologia inovatoare este activata atunci cand cuptorul atinge temperatura de 250°C, pentru o intretinere mai facila.

    Electrolux LKG604002X promite sa le ofere utilizatorilor rezultate excelente si o experienta placuta in ceea ce priveste consumul energetic. Eficienta acestui cuptor este dat de consumul mediu de energie de 1,58 kWh/ciclu de coacere cu rezistenta sus jos, fiind incadrat in clasa de eficienta A.

Aragaz Electrolux LKG604002X, Gaz, 4 arzatoare, Grill, Autocuratare catalitica, Aprindere electrica, 59 l, 60 cm, Inox antiamprenta     Accesoriile aragazului sunt urmatoare: cablul de alimentare, 1 raft gratar cromat si 2 tave din email negru. 

     Suprafata pliteidin inox, cu design elegant este foarte usor de curatat. Cele 2 gratare din otel emailate au un design continuu, fără a mai fi necesar să ne chinuim să ridicam oalele grele de pe plita. Plita aragazului cu alimentare cu gaz metan dispune de o putere maxima de 6 kW fiind impartita intre 1 arzator mic pe gaz cu o putere de 1 kW, 2 arzatoare medii pe gaz cu o putere de 2 kW si 1 arzator mare premium pe gaz cu o putere de 3 kW. Aragazul avand sistem de protectie va intrerupe imediat alimentarea cu gaz in cazul stingerii accidentale a flacarii. Astfel, procesul de preparare se va desfasura in siguranta. Aragazul cu control mecanic dispune de aprindere electrica integrat, fiind dotata si cu sistemul special impotriva scurgerilor de gaz si duze pentru GPL. Pentru a accesa si un alt produs ce face parte din categoria electrocasnice si doriti sa aflati mai multe informatii tehnice, scrieti in spatiul Search din dreapta sus, dati un Click produsului pe care doriti sa-l achizitionati, sau din ce categorie face parte de exemplu: aer conditionat, combina frigorifica, masina de spalat etc. si motorul de cautare va prezenta produsul cautat sau asemanator din baza directa de date.

Recomandare:

     Este alegerea perfecta daca iti doresti un aragaz performant care sa faca fata cu brio indiferent de situatie si cerinte la un pret foarte bunVerifica oferte pret

     Primesti garantie 2 ani cu posibilitate de extindere, daca il comanzi de aici

     Deasemenea daca ai noroc, zilele acestea il poti achizitiona la reducere, avand un discount semnificativ: Verifica pret redus

Aragaz Electrolux LKG604002X, Gaz, 4 arzatoare, Grill, Autocuratare catalitica, Aprindere electrica, 59 l, 60 cm, Inox antiamprenta