Review: Masina de spalat rufe Toshiba TW-BL70A2, o alegere excelenta

      Iti doresti o masina de spalat rufe mai compacta dar performanta in acelasi timp? Toshiba TW-BL70A2 este o alegere excelenta intentionezi sa schimbi vechea ta masina de spalat cu una noua, care sa posede suficiente optiuni de spalare la fel si un sistem de comanda modern cu apelare prin Wi-Fi. Detii controlul oriunde si oricand asupra aparatului tau de spalat rufe, deoarece cu ajutorul functiei wireless, atunci cand te conectezi la internet, prin aplicatia mobila dedicata poti vedea detalii legate de functionarea masinii de spalat Toshiba. Cand te gandesti la o astfel de masina de spalat, fie locuiesti in cuplu, fara copii, sau detii un spatiu mic, in care doresti sa salvezi cat mai multi mp utili. Designul este unul placut la vedere, albul este culoarea predominanta, dispune de panou de comanda, la fel si sertare pentru depozitarea detergentului si balsamului pentru rufe. Afisorul LED va fi locul de unde te vei putea informa cu privire la progresul procesului de spalare si alti parametrii setati. In plus de asta atunci cand nu doresti sa te deplasezi pana langa masina de spalat, o poti controla prin Wi-Fi. 

Masina de spalat rufe Toshiba TW-BL70A2, 6 kg, 1200 rpm, Clasa B, Display, Ultra Fine Bubble, Steam Wash, Functie Wi-Fi, Alb

    Masina de spalat rufe rufe Toshiba TW-BL70A2 are un sistem de incarcare rufe frontal, usor de accesat de catre oricine. Poti incarca chiar si rufe mai voluminoase, datorita diametrului extins pentru hubou, de 48 cm, care permite acest lucru simplu si rapid. Un element de design grafic specific masinii de spalat Toshiba este acest cerc rosu, care reprezinta vizibil stilul japonez si spiritul Takumi. Deschiderea hubloului se face in mod standard de la dreapta spre stanga, in mod manual. Ai la dispozitie la interior un spatiu de pana la 6 Kg iar viteza de centrifugare ajunge pana la 1200 rpm.

Consum energetic, eficienta:

    Toshiba TW-BL70A2 este un model foarte economic incadrata in clasa de eficienta energetica B pentru care este mentionat de catre producator un consum de energie de aproximativ 49 kWh. Consumul de apa de 36 de litri per ciclu de spalare este de asemenea unul redus, insa gradul de umiditate al rufelor dupa centrifugare la viteza maxima de 1200 de rotatii pe minut este suficient de buna pentru a spala aceasta cantitate de rufe. Zgomotul de spalare de 65 dB este unul rezonabil, dar cel de centrifugare atinge 76 dB, o valoare mare daca luam in considerare viteza mai scazuta in comparatie cu cea a altor modele.

Panou de comanda, utilizare:

     Functiile si programele care pot fi setate din zona panoului de comanda devin active prin actionarea selectorului de programe cu rotire in sensul acelor de ceasornic si a butoanelor cu actionare mecanica. Ecranul generos imediat preia informatia si o afiseaza pe afisorul LED aferent care indică timpul rămas pană la terminarea programului de spălat, temperatura selectată, viteza de centrifugare, etc. Tot in zona panoului de comanda regasim compartimentele de alimentare pentru detergent. Poti utiliza masina de spalat Toshiba TW-BL70A2 folosind detergent granulat sau lichid. Modul de utilizare este simplu, prima data e nevoie sa adaugi detergent pentru prespalare in compartimentul I, sa adaugi detergent pentru spalarea principala in compartimentul II, sa adaugi balsamul pentru rufe, sa alegi durata si temperatura. Ca functie de siguranta, accesul la panoul de comanda poate fi blocat, astfel incat cei mici sa nu actioneze optiunile de comanda in mod eronat, la fel si sa deschida hubloul pentru a opri ritmul de functionare normal al masinii de spalat rufe.

Masina de spalat rufe Toshiba TW-BL70A2, 6 kg, 1200 rpm, Clasa B, Display, Ultra Fine Bubble, Steam Wash, Functie Wi-Fi, Alb

• Butonul de temperatură (Temp): Este utilizat pentru selectia temperaturii
Selecțiile disponibile (de la rece la max °C) variază pentru fiecare ciclu. 
• Butonul de centrifugare (Speed) : Este utiliza pentru a selecta viteza de centrifugare.
• Butonul de temporizare: începere întârziată a programului (de la 3 până la 24 de ore în trepte de câte o oră).
• Butonul Delay END: permite programarea functionarii masinii la un anumit interval de timp stabilit de utilizator
• Butonul Fast Wash: permite spalarea rapida a continutului de rufe de la interior
• Butonul Pre Wash: porneste optiunea de prespalare a rufelor
• Extra Rise: pentru adaugarea unui ciclu de centrifugare suplimentar

Programe de spalat: (12 programe de spalat automat)

     Poti apela la programele adaptate tipurilor de tesatura (lana, bumbac, sport, mixt etc.), Rapid 15 (spalare rapida) – speli rapid o cantitate de rufe generoasa, stoarcere – pentru a elimina apa din exces acumulata in rufe, curatare tambur – ciclu recomandat de curatare interior masina de spalat, rise & spin – realizeaza o clatire si stoarcere pentru rufele de la interior, spalare economica ECO la temperatura de 40 si 60 de grade Celsius, spalare universala care dureaza 45 de minute. Masina de spalat rufe Toshiba TW-BL70A2 beneficiaza si de program special de curatare a tamburului (Drum Clean). Acest ciclu este stabilit special aplică o sterilizare la temperatură ridicată, de 60/95 °C, pentru ca tamburul și tubul să fie mai ecologice. Din acest motiv, programul de curatare a tamburului este extrem de important atat pentru igienizarea hainelor, pentru sanatatea membrilor familiei, cat si pentru eficienta maxima a aparatului.

   Functia Steam Wash –  care ajută la igienizarea țesăturilor prin îndepărtarea alergenilor și bacteriilor, și păstrează materialul mai confortabil la purtare. Aceasta functie cu dublu rol, ajuta la inmuierea tesaturilor inainte de programele de spalat rufe, pentru ca astfel particulele de detergent sa patrunda mult mai usor prin tesatura pentru indepartarea murdariei. La temperaturi ridicate, optiunea Steam Wash permite igienizarea rufelor tale. 

   Cu ciclul Pre-Wash se realizeaza un procedeu primar de prespalare a rufelor. Masina de spalat rufe Toshiba TW-BL70A2 beneficiaza de program Mixed – pentru un mix de tesaturi, Wool – speli haine din lana, spalare manuala la temperatura joasa.

   In plus daca ai uitat sa adaugi haine pe care sa le speli la interior, in primele minute de la startul programului, poti pune pe pauza programul in lucru pentru a adauga articole suplimentare, apoi sa reiei programul din punctul de unde a ramas anterior. 

   Tehnologia avansata Ultra Fine Bubble permite o ingrijire mai buna a rufelor, realizand o spalare performanta si o curatare profunda, oferind prospetime hainelor. Cum functioneaza aceasta tehnologie? Nano-bulele de 50nm-1μm care sunt de 10-200 de ori mai mici decat golurile din fibre, vor absorbi complet detergentul si vor patrunde adanc in tesaturi pentru a sparge si a indeparta chiar si petele cele mai incapatanate. Rezulta o spalare cu 18% mai eficienta, 11% mai putine reziduri, iar parfumul placut al hainelor proaspat spalate va persista mai mult!

Functii si tehnologii utilizate:

   Functia de memorare la oprirea alimentarii retine toate setarile de lucru din cursul ciclului de spalare, ca siguranta in cazul unei intreruperi a curentului. Alte functii interesante disponibile la acest model fac referire la “Functia balans” care aseaza cantitatea de rufe la interior  in mod simetric pentru a elimina dezechilibrele interne ce pot provoca zgomote puternice la punerea in functiune (modelul in cauza este unul silentios), functie timer – ce stabileste durata de punere in functiune a programului ales, programare intarziata ce initiaza startul programului dorit la ora stabilita de utilizator si functie afisare timp ramas, pe displayul central, ce implica durata ramasa pana cand programul activ ia sfarsit. Pentru blocarea accesului copiilor la meniu aveti la dispozitie functia Child Lock iar pentru a spala rufele atunci cand sunteti la serviciu puteti utiliza functia de pornire intarziata. Functia Wi-Fi permite utilizatorilor sa controleze masina de spalat prin aplicatie si sa fie mereu la curent cu statusul spalarii.

   In plus, noua tehnologie de spalare THE GREATWAVES™ este inspirata de marele artist japonez Hokusai. Tehnologia THE GREATWAVE este dezvoltata pe doi piloni: Flash Wave si Cold Wash, care protejeaza hainele in timpul spalarii si garanteaza economie considerabila de energie, detergent si timp.

In concluzie, Toshiba TW-BL70A2 merita atentia noastra daca ne dorim un aparat care sa ne ajuta la curatatul rufelor, eficient si performant energetic. O consider ca fiind o alegere excelenta pentru orice familie, fiind disponibila la un pret atractiv.

Recomandare:

     Este alegerea perfecta daca iti doresti o masina de spalat economica, eficienta si la la un pret foarte bunVezi cel mai bun pret

     Deasemenea daca ai noroc, zilele acestea il poti achizitiona la reducere, avand un discount semnificativ: Vezi pret actualizat

Masina de spalat rufe Toshiba TW-BL70A2, 6 kg, 1200 rpm, Clasa B, Display, Ultra Fine Bubble, Steam Wash, Functie Wi-Fi, Alb