Masina de spalat rufe Toshiba TW-BL100A4, performante tehnice

      O masina de spalat rufe de capacitate mai mare, este intotdeauna o alegere inspirata daca ai o familie mai numeroasa si esti nevoit sa speli mai multe rufe deodata. Astfel cu Toshiba TW-BL100A4 poti spala o cantitate de pana la 9 Kg de rufe, utilizand o viteze de centrifugare variabila de pana la 1400 RPM. Viteza de centrifugare poate ajunge pana la 1400 rotatii pe minut, iar asta inseamna ca la finalul ciclului de spalare, rufele vor fi scoase din masina aproape uscate. Desigur, ai posibilitatea sa alegi chiar tu viteza de centrifugare in functie de tipul de tesatura pe care il speli, datorita butonului special care iti permite acest lucru. Toshiba TW-BL100A4 este o masina moderna, prevazuta cu finisaje elegante si cu display LED. Tot ce trebuie sa stii despre ciclul spalarii este afisat pe ecran: timpul ramas pana la finalizarea programului, etapa de spalare in curs de desfasurare, temperatura apei si viteza de centrifugare. Dimensiunea mare a usii si hubloului ofera usurinta si lejeritate crescuta in manuirea articolelor foarte mari, cum ar fi paturi, lenjerii, geci de iarna groase. Avand in vedere ca discutam despre o masina cu capacitate mare de incarcare, articolele voluminoase vor putea fi spalare cu usurinta. Poti controla masina de spalat cu usurinta de la distanta, aceasta avand integrat o optiune de comanda de la distanta prin Wi-Fi.

Masina de spalat rufe Toshiba TW-BL100A4, 9 kg, 1400 rpm, Clasa B, Display, Ultra Fine Bubble, Steam Wash, Functie Wi-Fi, Alb

    Masina de spalat rufe rufe Toshiba TW-BL100A4 are un sistem de incarcare rufe frontal, usor de accesat de catre oricine. Poti incarca chiar si rufe mai voluminoase, datorita diametrului extins pentru hubou, de 48 cm, care permite acest lucru simplu si rapid. Un element de design grafic specific masinii de spalat Toshiba este acest cerc rosu, care reprezinta vizibil stilul japonez si spiritul Takumi. Deschiderea hubloului se face in mod standard de la dreapta spre stanga, in mod manual.

Consum energetic, eficienta:

    Toshiba TW-BL100A4 este un model foarte economic incadrata in clasa de eficienta energetica B pentru care este mentionat de catre producator un consum de energie de aproximativ 57 kWh. Consumul de apa de 42 de litri per ciclu de spalare este de asemenea unul redus, insa gradul de umiditate al rufelor dupa centrifugare la viteza maxima de 1400 de rotatii pe minut este unul destul de ridicat. Zgomotul de spalare de 65 dB este unul rezonabil, dar cel de centrifugare atinge 76 dB, o valoare mare daca luam in considerare viteza mai scazuta in comparatie cu cea a altor modele. Masina de spalat Toshiba TW-BL100A4 beneficiaza de un design special al peretilor laterali ce diminueaza zgomotul si vibratiile ce survin in timpul procesului de spalare automat.

Panou de comanda, utilizare:

     Functiile si programele care pot fi setate din zona panoului de comanda devin active prin actionarea selectorului de programe cu rotire in sensul acelor de ceasornic si a butoanelor cu actionare mecanica. Ecranul generos imediat preia informatia si o afiseaza pe afisorul LED aferent care indică timpul rămas pană la terminarea programului de spălat, temperatura selectată, viteza de centrifugare, etc. Tot in zona panoului de comanda regasim compartimentele de alimentare pentru detergent. Poti utiliza masina de spalat Toshiba TW-BL100A4 folosind detergent granulat sau lichid. Modul de utilizare este simplu, prima data e nevoie sa adaugi detergent pentru prespalare in compartimentul I, sa adaugi detergent pentru spalarea principala in compartimentul II, sa adaugi balsamul pentru rufe, sa alegi durata si temperatura. Ca functie de siguranta, accesul la panoul de comanda poate fi blocat, astfel incat cei mici sa nu actioneze optiunile de comanda in mod eronat, la fel si sa deschida hubloul pentru a opri ritmul de functionare normal al masinii de spalat rufe.

Masina de spalat rufe Toshiba TW-BL100A4, 9 kg, 1400 rpm, Clasa B, Display, Ultra Fine Bubble, Steam Wash, Functie Wi-Fi, Alb

• Butonul de temperatură (Temp): Este utilizat pentru selectia temperaturii
Selecțiile disponibile (de la rece la max °C) variază pentru fiecare ciclu. 
• Butonul de centrifugare (Speed) : Este utiliza pentru a selecta viteza de centrifugare.
• Butonul de temporizare: începere întârziată a programului (de la 3 până la 24 de ore în trepte de câte o oră).
• Butonul Delay END: permite programarea functionarii masinii la un anumit interval de timp stabilit de utilizator
• Butonul Fast Wash: permite spalarea rapida a continutului de rufe de la interior
• Butonul Pre Wash: porneste optiunea de prespalare a rufelor
• Extra Rise: pentru adaugarea unui ciclu de centrifugare suplimentar

Programe de spalat: (12 programe de spalat automat)

     Poti apela la programele adaptate tipurilor de tesatura (lana, bumbac, sport, mixt etc.), Rapid 15 (spalare rapida) – speli rapid o cantitate de rufe generoasa, stoarcere – pentru a elimina apa din exces acumulata in rufe, curatare tambur – ciclu recomandat de curatare interior masina de spalat, rise & spin – realizeaza o clatire si stoarcere pentru rufele de la interior, spalare economica ECO la temperatura de 40 si 60 de grade Celsius, spalare universala care dureaza 45 de minute. Masina de spalat rufe Toshiba TW-BL100A4 beneficiaza si de program special de curatare a tamburului (Drum Clean). Acest ciclu este stabilit special aplică o sterilizare la temperatură ridicată, de 60/95 °C, pentru ca tamburul și tubul să fie mai ecologice. Din acest motiv, programul de curatare a tamburului este extrem de important atat pentru igienizarea hainelor, pentru sanatatea membrilor familiei, cat si pentru eficienta maxima a aparatului.

   Functia Steam Wash –  care ajută la igienizarea țesăturilor prin îndepărtarea alergenilor și bacteriilor, și păstrează materialul mai confortabil la purtare. Aceasta functie cu dublu rol, ajuta la inmuierea tesaturilor inainte de programele de spalat rufe, pentru ca astfel particulele de detergent sa patrunda mult mai usor prin tesatura pentru indepartarea murdariei. La temperaturi ridicate, optiunea Steam Wash permite igienizarea rufelor tale. 

   Cu ciclul Pre-Wash se realizeaza un procedeu primar de prespalare a rufelor. Masina de spalat rufe Toshiba TW-BL100A4 beneficiaza de program Mixed – pentru un mix de tesaturi, Wool – speli haine din lana, spalare manuala la temperatura joasa.

   In plus daca ai uitat sa adaugi haine pe care sa le speli la interior, in primele minute de la startul programului, poti pune pe pauza programul in lucru pentru a adauga articole suplimentare, apoi sa reiei programul din punctul de unde a ramas anterior. 

   Tehnologia avansata Ultra Fine Bubble permite o ingrijire mai buna a rufelor, realizand o spalare performanta si o curatare profunda, oferind prospetime hainelor. Cum functioneaza aceasta tehnologie? Nano-bulele de 50nm-1μm care sunt de 10-200 de ori mai mici decat golurile din fibre, vor absorbi complet detergentul si vor patrunde adanc in tesaturi pentru a sparge si a indeparta chiar si petele cele mai incapatanate. Rezulta o spalare cu 18% mai eficienta, 11% mai putine reziduri, iar parfumul placut al hainelor proaspat spalate va persista mai mult!

Functii si tehnologii utilizate:

   Functia de memorare la oprirea alimentarii retine toate setarile de lucru din cursul ciclului de spalare, ca siguranta in cazul unei intreruperi a curentului. Alte functii interesante disponibile la acest model fac referire la “Functia balans” care aseaza cantitatea de rufe la interior  in mod simetric pentru a elimina dezechilibrele interne ce pot provoca zgomote puternice la punerea in functiune (modelul in cauza este unul silentios), functie timer – ce stabileste durata de punere in functiune a programului ales, programare intarziata ce initiaza startul programului dorit la ora stabilita de utilizator si functie afisare timp ramas, pe displayul central, ce implica durata ramasa pana cand programul activ ia sfarsit. Pentru blocarea accesului copiilor la meniu aveti la dispozitie functia Child Lock iar pentru a spala rufele atunci cand sunteti la serviciu puteti utiliza functia de pornire intarziata. Functia Wi-Fi permite utilizatorilor sa controleze masina de spalat prin aplicatie si sa fie mereu la curent cu statusul spalarii.

   In plus, noua tehnologie de spalare THE GREATWAVES™ este inspirata de marele artist japonez Hokusai. Tehnologia THE GREATWAVE este dezvoltata pe doi piloni: Flash Wave si Cold Wash, care protejeaza hainele in timpul spalarii si garanteaza economie considerabila de energie, detergent si timp.

In concluzie, Toshiba TW-BL100A4 ne provoaca sa fim mult mai performanti in activitatile pe care le facem de acasa, chiar si atunci cand vine vorba de a spala cantitati mai mari de rufe. O consider ca fiind o alegere excelenta pentru orice familie, fiind disponibila la un pret atractiv.

Recomandare:

     Este alegerea perfecta daca iti doresti o masina de spalat economica, eficienta si la la un pret foarte bunVezi cel mai bun pret

     Deasemenea daca ai noroc, zilele acestea il poti achizitiona la reducere, avand un discount semnificativ: Vezi pret actualizat

Masina de spalat rufe Toshiba TW-BL100A4, 9 kg, 1400 rpm, Clasa B, Display, Ultra Fine Bubble, Steam Wash, Functie Wi-Fi, Alb