Masina de spalat rufe Toshiba TW-BL90A4, sustenabila si accesibila

   Masina de spalat rufe Toshiba TW-BL90A4 este o alegere interesanta daca iti doresti ca rufele tale sa beneficieze de o sesiune de spalat eficienta gratie tehnologiilor noi incorporate de acest nou model, prezent pe piata din Romania. Designul exterior te va cuceri de la prima vedere, aceasta fiind construita din materiale de calitate cu insertii din inox in zona hubloului. Panoul de control situat in zona superioara se integreaza perfect in acest design ultramodern. Masina de spalat Toshiba de productie japoneza, este un produs care se bucura de o fiabilitate extinsa, aceasta fiind garantata pentru a functiona fara probleme, pana la 10 ani. In mod standard, masina de spalat rufe Toshiba TW-BL90A4 primeste o garantie de 3 ani de zile, avand o garantie speciala de functionare pentru piesa motor, de pana la 10 ani. Calitatea materialelor din care este construita masina de spalat Toshiba TW-BL90A4 reprezinta un alt aspect de luat in seama care sa cantareasca in decizia achizitionarii acesteia. In partea superioara aceasta dispune de un panou de comanda modern care iti ofera accesul la diverse setari de programe simplu si rapid folosind ecranul LCD de mari dimensiuni. Dimensiunea ecranului iti va permite sa fi la curent cu toate informatiile necesare iar butoanele din jurul sau va face aceasta experienta cat mai comoda si intuitiva.

Masina de spalat rufe Toshiba TW-BL90A4, 8 kg, 1400 rpm, Clasa B, Display, Ultra Fine Bubble, Steam Wash, Functie Wi-Fi, Alb

   Important este si aspectul dimensiunilor pentru a stii ca vei reusi sa incadrezi masina de spalat in spatiul propus, modelul de fata fiind caracterizat de urmatoarele valori: 85 x 59.5 x 63 cm. Masina de spalat de culoare alba, este foarte silentioasa in timpul functionarii si vine echipata cu functii si sisteme de ultima generatie. Din punct de vedere tehnic vorbim de o masina de spalat de capacitate medie – 8 Kg capacitate rufe la interior –  care cu ajutorul celor 1400 rpm, aceasta va scoate toata murdaria din rufe. Incarcarea rufelor se face prin fata, hubloul avand diametrul de 48 cm oferind posibilitatea de a le manevra cu usurinta. In partea de sus avem un set de sertare care sunt utilizate pentru detergent granulat si lichid. Alaturi, sistemul de comanda ne permite sa setam optiunea de spalare pe care o dorim intuitiv, in doar cateva miscari. 

Consum energetic, eficienta:

    Toshiba TW-BL90A4 este un model foarte economic incadrata in clasa de eficienta energetica B pentru care este mentionat de catre producator un consum de energie de aproximativ 55 kWh. Consumul de apa de 42 de litri per ciclu de spalare este de asemenea unul redus, insa gradul de umiditate al rufelor dupa centrifugare la viteza maxima de 1400 de rotatii pe minut este unul destul de ridicat. Zgomotul de spalare de 65 dB care poate urca pana la 76 dB, atunci cand vine vorba de centrifugare. Masina de spalat Toshiba TW-BL90A4 beneficiaza de un design special al peretilor laterali ce diminueaza zgomotul si vibratiile ce survin in timpul procesului de spalare automat.

Panou de comanda, utilizare:

     Functiile si programele care pot fi setate din zona panoului de comanda devin active prin actionarea selectorului de programe cu rotire in sensul acelor de ceasornic si a butoanelor cu actionare mecanica. Ecranul generos imediat preia informatia si o afiseaza pe afisorul LED aferent care indică timpul rămas pană la terminarea programului de spălat, temperatura selectată, viteza de centrifugare, etc. Tot in zona panoului de comanda regasim compartimentele de alimentare pentru detergent. Poti utiliza masina de spalat Toshiba TW-BL100A4 folosind detergent granulat sau lichid. Modul de utilizare este simplu, prima data e nevoie sa adaugi detergent pentru prespalare in compartimentul I, sa adaugi detergent pentru spalarea principala in compartimentul II, sa adaugi balsamul pentru rufe, sa alegi durata si temperatura. Ca functie de siguranta, accesul la panoul de comanda poate fi blocat, astfel incat cei mici sa nu actioneze optiunile de comanda in mod eronat, la fel si sa deschida hubloul pentru a opri ritmul de functionare normal al masinii de spalat rufe.

Masina de spalat rufe Toshiba TW-BL90A4, 8 kg, 1400 rpm, Clasa B, Display, Ultra Fine Bubble, Steam Wash, Functie Wi-Fi, Alb

• Butonul de temperatură (Temp): Este utilizat pentru selectia temperaturii
Selecțiile disponibile (de la rece la max °C) variază pentru fiecare ciclu. 
• Butonul de centrifugare (Speed) : Este utiliza pentru a selecta viteza de centrifugare.
• Butonul de temporizare: începere întârziată a programului (de la 3 până la 24 de ore în trepte de câte o oră).
• Butonul Delay END: permite programarea functionarii masinii la un anumit interval de timp stabilit de utilizator
• Butonul Fast Wash: permite spalarea rapida a continutului de rufe de la interior
• Butonul Pre Wash: porneste optiunea de prespalare a rufelor
• Extra Rise: pentru adaugarea unui ciclu de centrifugare suplimentar

Programe de spalat: (12 programe de spalat automat)

     Poti apela la programele adaptate tipurilor de tesatura (lana, bumbac, sport, mixt etc.), Rapid 15 (spalare rapida) – speli rapid o cantitate de rufe generoasa, stoarcere – pentru a elimina apa din exces acumulata in rufe, curatare tambur – ciclu recomandat de curatare interior masina de spalat, rise & spin – realizeaza o clatire si stoarcere pentru rufele de la interior, spalare economica ECO la temperatura de 40 si 60 de grade Celsius, spalare universala care dureaza 45 de minute. Masina de spalat rufe Toshiba TW-BL90A4 beneficiaza si de program special de curatare a tamburului (Drum Clean). Acest ciclu este stabilit special aplică o sterilizare la temperatură ridicată, de 60/95 °C, pentru ca tamburul și tubul să fie mai ecologice. Din acest motiv, programul de curatare a tamburului este extrem de important atat pentru igienizarea hainelor, pentru sanatatea membrilor familiei, cat si pentru eficienta maxima a aparatului.

   Functia Steam Wash –  care ajută la igienizarea țesăturilor prin îndepărtarea alergenilor și bacteriilor, și păstrează materialul mai confortabil la purtare. Aceasta functie cu dublu rol, ajuta la inmuierea tesaturilor inainte de programele de spalat rufe, pentru ca astfel particulele de detergent sa patrunda mult mai usor prin tesatura pentru indepartarea murdariei. La temperaturi ridicate, optiunea Steam Wash permite igienizarea rufelor tale. 

   Cu ciclul Pre-Wash se realizeaza un procedeu primar de prespalare a rufelor. Masina de spalat rufe Toshiba TW-BL90A4 beneficiaza de program Mixed – pentru un mix de tesaturi, Wool – speli haine din lana, spalare manuala la temperatura joasa.

   In plus daca ai uitat sa adaugi haine pe care sa le speli la interior, in primele minute de la startul programului, poti pune pe pauza programul in lucru pentru a adauga articole suplimentare, apoi sa reiei programul din punctul de unde a ramas anterior. 

   Tehnologia avansata Ultra Fine Bubble permite o ingrijire mai buna a rufelor, realizand o spalare performanta si o curatare profunda, oferind prospetime hainelor. Cum functioneaza aceasta tehnologie? Nano-bulele de 50nm-1μm care sunt de 10-200 de ori mai mici decat golurile din fibre, vor absorbi complet detergentul si vor patrunde adanc in tesaturi pentru a sparge si a indeparta chiar si petele cele mai incapatanate. Rezulta o spalare cu 18% mai eficienta, 11% mai putine reziduri, iar parfumul placut al hainelor proaspat spalate va persista mai mult!

Functii si tehnologii utilizate:

   Functia de memorare la oprirea alimentarii retine toate setarile de lucru din cursul ciclului de spalare, ca siguranta in cazul unei intreruperi a curentului. Alte functii interesante disponibile la acest model fac referire la “Functia balans” care aseaza cantitatea de rufe la interior  in mod simetric pentru a elimina dezechilibrele interne ce pot provoca zgomote puternice la punerea in functiune (modelul in cauza este unul silentios), functie timer – ce stabileste durata de punere in functiune a programului ales, programare intarziata ce initiaza startul programului dorit la ora stabilita de utilizator si functie afisare timp ramas, pe displayul central, ce implica durata ramasa pana cand programul activ ia sfarsit. Pentru blocarea accesului copiilor la meniu aveti la dispozitie functia Child Lock iar pentru a spala rufele atunci cand sunteti la serviciu puteti utiliza functia de pornire intarziata. Functia Wi-Fi permite utilizatorilor sa controleze masina de spalat prin aplicatie si sa fie mereu la curent cu statusul spalarii.

   In plus, noua tehnologie de spalare THE GREATWAVES™ este inspirata de marele artist japonez Hokusai. Tehnologia THE GREATWAVE este dezvoltata pe doi piloni: Flash Wave si Cold Wash, care protejeaza hainele in timpul spalarii si garanteaza economie considerabila de energie, detergent si timp.

In concluzie, Toshiba TW-BL90A4 ne provoaca sa fim mult mai performanti in activitatile pe care le facem de acasa, chiar si atunci cand vine vorba de a spala cantitati mai mari de rufe. O consider ca fiind o alegere excelenta pentru orice familie, fiind disponibila la un pret atractiv.

Recomandare:

     Este alegerea perfecta daca iti doresti o masina de spalat economica, eficienta si la la un pret foarte bunVezi cel mai bun pret

     Deasemenea daca ai noroc, zilele acestea il poti achizitiona la reducere, avand un discount semnificativ: Vezi pret actualizat

Masina de spalat rufe Toshiba TW-BL90A4, 8 kg, 1400 rpm, Clasa B, Display, Ultra Fine Bubble, Steam Wash, Functie Wi-Fi, Alb