Set vase pentru gatit 10 piese Black Rose, review

   Gatitul este o arta dar este imposibil fara ustensilele potrivite asa ca daca si tu vrei sa iti pui in valoare abilitatile in ceea ce priveste calitatile personale iti recomand setul format din 10 piese de gatit Black Rose. Vasele pentru gatit incluse in aceste seturi de oale din aluminiu forjat vin la pachet cu manere usor de manevrat si capace potrivite pentru ca orice noua sesiune de gatit sa devina o placere pentru voi. Culoarea Black Rose da bine ca aspect, fiind un magnet vizual de care sa te bucuri in bucataria ta. Vasele de gatit Black Rose sunt echipate cu tot ce trebuie, capace etanse, fiind optiuni ideale pentru a gati sanatos, alimente variate.

Set vase pentru gatit 10 piese Black Rose

     Intrucat calitatea recipientelor din care sunt gatite diverse ingrediente este importanta, a fost ales cel mai bun material pentru constructia lor: aluminiu forjat, invelis cu strat triplu din marmura, manere din cauciuc termoplastic, ustensile din nailon, capace din sticla termorezistenta. Acestea reprezinta o investitie profitabila pentru voi, incluzand vase de toate dimensiunile si fiind de cea mai buna calitate. Asigurand un foarte bun transfer termic, vasele din aceste seturi de oale din aluminiu forjat faciliteaza pregatirea corespunzatoare a alimentelor pentru ca intreaga familie sa manance sanatos de fiecare data. Cu toata varietatea de tipuri si stiluri de vase pentru gatit, seturile de oale raman in continuare principalele ustensile din bucatarie, fara de care nicio casa nu poate duce lipsa. La urma urmei, oalele sunt necesare pentru gatirea alimentelor, fie ca sunt fierte, prajite, aburite sau preparate pe gratar.

Set gatit 10 piese BerlingerHaus Metallic Line Rose Gold Noir Edition BH/1899, inductie

   Setul de 10 piese de gatit Black Rose din aluminiu forjat multistrat sunt invelite la interior cu 3 straturi marmorate care cuprind materiale de foarte buna calitate. Astfel de materiale speciale, sunt numai pentru uz alimentar, nu oxideaza si nu reactioneaza cu componentele alimentare. Aceste seturi de oale nu confera alimentelor gust metalic. De asemenea,  au fundul si peretii multistrat,  acumuleaza caldura si favorizeaza incalzirea uniforma a alimentelor, eliminand arderea acestora. Mai mult decat atat, datorita unui astfel de fund gros, mancare continua sa fie pregatita chiar si dupa ce aragazul este oprit. Daca planuiesti sa cumperi un set de oale pentru a le face cadou,  o poti face liber, fara a cunoaste tipul de aragaz – deoarece astfel de vase sunt potrivite pentru toate tipurile de masini de gatit. Au capace transparente din sticla rezistenta la caldura ce iti permite, de asemenea, sa vezi procesul de gatire, fara a deschide capacul. O astfel de stabilitate a regimului de temperatura contribuie la conservarea vitaminelor si calitatilor superioare ale gustului. Un alt detaliu important care distinge setul Black Rose, este designul special al manerelor care nu se infierbanta in timpul gatitului. Orice gospodina merita sa aiba in bucataria sa seturi de oale si tigai de calitate, in care sa gateasca cu mare drag.

Set vase pentru gatit 12 piese Metallic Burgundy

    Oferta include mai multe vase de gatit accesorizate cu alte capace din sticla termorezistente facute special sa le acopere perfect astfel:

1 tigaie cu dimensiunile D 20 x H 4.5 cm si capacitatea 1 L
1 tigaie Wok cu dimensiunile D 24 x H 6.5 cm si capacitatea 2.3 L
1 cratita cu capac cu dimensiunile D 20 x H 10.4 cm si capacitatea 2.5 L
1 cratita cu capac cu dimensiunile D 24 x H 11.8 cm si capacitatea 4.1 L
1 cratita cu capac cu dimensiunile D 28 x H 12.4 cm si capacitatea 6.1 L
2 pirostrii

       Recipientele sunt realizate din aluminiu forjat de calitate superioara, au manere tot din acest material, iar baza este realizata mai groasa, pentru a preveni deformarea la temperaturi mari. Capacele sunt confectionate cu sticla termorezistenta si aluminiu forjat, fiind prevazute cu garnituri pentru scurgere. Poti utiliza aceste cratite inclusiv pe plita cu inductie, pe langa celelalte surse de cladura cunoscute.

Recomandare:

      Acestea isi vor dovedi utilitatea zi de zi in timp ce le vei utiliza la prepararea felurilor de mancare simplu si rapid: Verifica oferta pret

      Zilele acestea setul de oale Metallic Burgundy beneficiaza de o reducere consistenta, pret la care consider ca este un best buy: Verifica pret actualizat

Set vase pentru gatit 10 piese Black Rose