Covor Kasbah White, pret, specificatii design (review)

  • de

    Covoarele si mochetele sunt primele lucruri la care ar trebui sa ne gandim atunci cand incepem sa decoram casa. Alegerea unei culori cat mai deschise, care sa se potriveasca cu nuanta peretilor va face ca interiorul sa para mult mai luminos, lucru care va da senzatia de spatiu infinit. Alegerea unei culori mai deschise are avantajele ei, deschide camera creand o stare de confort si de caldura la interior. Indiferent de alegerea pe care o faci, noul covor Kasbah White este tot ce ai nevoie, fiind disponibil intr-o nuanta deschisa Kasbah White care tinde sa se potriveasca unui design de interior ca al tau.

Covor Kasbah White 133x190 cm

     Covorul Kasbah White da o nota de confort si eleganta, inveseleste si aduce caldura interiorului, textura sa fiind cu fir lung si pufos. Acesta va completa si complimenta decorul intregii camere, datorita dimensiunilor si culorii deschise gri, usor de integrat in orice stil de amenajare interioara. Covorul este realizat din  100% polipropilena, avand o densitate 9600 g/mp, inaltime fire 25 mm. Este un material rezistent si foarte usor de curatat, astfel putand fi sigur ca va veti bucura de el un timp indelungat, depunanad un efort minim pentru intretinerea sa. Densitatea si inaltimea firelor va face ca acest covor sa se simta mult mai bogat si placut la atungere in timp ce vei umbla prin camera.

Covor Kasbah White 133x190 cm

    In functie de dimensiunea camerei pentru care te gandesti sa il achizititionezi, covorul poate fi cumparat in urmatoarele formate: 80 x 150 cm, 133 x 190 cm si 160 x 230 cm. 

Recomandare:

      Kasbah White este covorul perfect pentru a decora un spatiu de interior, un model ce se remarca prin confort caldura dar si calitate, disponibil la un pret accesibil: Verifica oferta pret

      Il poti achizitiona zilele acestea la reducere de pret, discount pe care il consider o afacere foarte buna: Verifica pret redus

Covor Kasbah White 133x190 cm

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *