Calorifer electric Star-Light YOH7, pret, specificatii tehnice

      Caloriferul electric Star-Light YOH7 poate fi solutia ideala pentru incalzirea unei camere sau suprafete de birou, avand o putere de 1500 W, intr-un format compact. Odata pus in functiune, caloriferul electric Star-Light YOH7 raspunde imediat la stimuli luand initiativa asupra sa de a incalzi incaperea imediat. Chiar daca are o putere mare, aceasta poate fi reglata pe mai multe nivele astfel incat sa furnezeze caldura atat cat este nevoie.

       Din punct de vedere constructiv, arata foarte bine ca design, este compact, iar culoarea alba aplicata pe cei 7 elementi de incalzire amplifica senzatia de eleganta si ideea de calitate. Acesta beneficiaza si de avantajul rotilor de transport, 4 la numar pe fiecare capat, pentru o deplasare usoara dintr-o locatie in alta. 

      Puterea maxima exprimata de acesta este de 1500 W, uniform distribuita pe toata suprafata sa pentru care poti selecta 3 trepte de putere intermediare. Punerea in functiunea a acestuia este semnalizata prin aprinderea unui bec LED de culoare rosie. 

      Termostatul reglabil poate fi setat in una din cele 3 trepte de incalzire in functie de preferinte. Este recomandat ca fiind eficient pentru incaperi de pana in 40 metri cubi. Caldura este emanata prin intermediul a 7 elementi construiti din materiale conductoare termic. Protectia anti-incalzire opreste automat functionarea sa in cazul in care este depasita limita de temperatura optima a componentelor sale. Acolo unde exista posibilitate de inghet, acesta nu va avea probleme deoarece beneficiaza si de protectie anti-inghet. Functia protectie impotriva rasturnarii include un sistem de protectie ce inchide automat caloriferul in momentul cand acesta se rastoarna accidental, prevenind astfel riscul unul incendiu. Astfel, readus in pozitie verticala, caloriferul reincepe sa incalzeasca.

       Nu cantareste foarte mult, acesta avand o greutate de numai 5,7 Kg. Sistemele de protectie la supraincalzire dar si cea la inghet il fac pe acesta sa poata fi folosit in medii cat mai diferite de temperatura, fapt pentru care il recomand si tie.

Recomandare:

      Este solutia ideala acum in prag de sezon rece, un calorifer performant de la Star-Light disponibil la un pret bun: Vezi oferta pret

      Il poti achizitiona zilele acestea avand o reducere semnificativa, pret la care consider ca este un best buy: Verifica pret redus

Calorifer electric Star-Light YOH7, 1500 W, 7 elementi, 3 trepte de putere, Termostat reglabil, Protectie supra-incalzire, Protectie anti-rasturnare, Indicator luminos, Alb

Un comentariu la „Calorifer electric Star-Light YOH7, pret, specificatii tehnice”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *