Calorifer electric Star-Light OHC15G, pret, specificatii tehnice

   A venit frigul de curand, asa ca incepem sa ne orientam catre o sursa de caldura care sa ne ofere confortul pe timp de iarna, sau acest inceput de sezon rece. Caloriferul electric Star-Light OHC15G este o solutie moderna si eficienta pentru a mentine un habitat calduros pe timp de iarna, totul la un pret accesibil. Acesta are o putere totala de 2800W, distribuita pe cei 15 elementi folosind 3 trepte de putere.  

   Din punct de vedere al designului, Star-Light OHC15G este un calorifer cu un design foarte bine definit, este compact, construit din materiale de calitate si este de culoare gri. Chiar si cei care au deja montata o centrala termica il pot adopta imediat, deoarece la inceput de toamna zilele pt alterna cand cu frig, cand cu mai cald. 

    Puterea maxima exprimata de acesta este de 2800 W, uniform distribuita pe toata suprafata sa pentru care poti selecta 3 trepte de putere intermediare. Punerea in functiune a acestuia este semnalizata prin aprinderea unui bec LED de culoare rosie. Prin circuitul sigilat format din 15 elementi circula un ulei diatermic special care nu se poate scurge si care nu necesita intretinere sau completare. Latimea generoasa precum si cele 5 canale de unei pe fiecare element face ca incalzirea acestora sa fie rapida.

    Termostatul reglabil poate fi setat in una din cele 3 trepte de incalzire in functie de preferinte. Este recomandat ca fiind eficient pentru incaperi de pana in 60 metri cubi. Protectia anti-incalzire opreste automat functionarea sa in cazul in care este depasita limita de temperatura optima a componentelor sale. Acolo unde exista posibilitate de inghet, acesta nu va avea probleme deoarece beneficiaza si de protectie anti-inghet. Functia protectie impotriva rasturnarii include un sistem de protectie ce inchide automat caloriferul in momentul cand acesta se rastoarna accidental, prevenind astfel riscul unul incendiu. Astfel, readus in pozitie verticala, caloriferul reincepe sa incalzeasca.

  Il poti muta cu usurinta dintr-o camera in alta datorita sistemului mobil cu 4 roti cu care este dotat. Nu cantareste foarte mult, acesta avand o greutate de numai 14.8 Kg. Caloriferul isi va dovedi utilitatea si la inceputul primaverii sau sfarsitul toamnei, atunci cand temperaturile variaza de la o zi la alta, caldura comuna este oprita iar in casa se simte frigul. Cu ajutorul sau, incalzesti rapid spatiul fara prea multe costuri.

Recomandare:

      Star-Light OHC15G este solutia ideala acum in prag de sezon rece, un calorifer performant disponibil la un pret accesibil: Verifica oferta pret

       Il poti achizitiona la reducere de pret, acesta fiind inclus in campania de reduceri curenta: Verifica pret actualizat

Calorifer electric Star-Light OHC15G, 2800 W, 15 elementi, 3 trepte de putere, Termostat reglabil, Protectie supra-incalzire, Indicator luminos, Gri

Las─â un r─âspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *