Sari la conținut

Pilotă Sleep & Inspire Dormeo, pret, specificatii design (review)

  • de

    Niciun dormitor nu este complet fara un pat pe măsură, și nici un pat nu este complet fără o pilotă sub care să te invelesti atunci cand vremea de afara e una racoroasa. Puține lucruri sunt la fel de plăcute ca senzația perfectă de căldură pe care cea mai bună pilotă ți-o poate oferi. Un somn de calitate depinde destul de mult de o temperatură optimă, de un nivel de confort ridicat și de lipsa oricărui declanșator de alergii. Pilota poate juca un rol foarte mare în toate aspectele enumerate mai sus. Daca esti si tu in situatia in care iti doresti sa accesorizezi zonei de dormit o pilota noua, iti recomand astazi modelul Sleep & Inspire Dormeo. Aceasta este disponibilă în două dimensiuni, cu o husă melange elegantă de piersică sau gri și matlasată în stil diamant.

   Cu un design special creat pentru a oferi caldura si confort pe timp de noapte, pilota matlasata Sleep & Inspire Dormeo este raspunsul ideal tuturor problemelor legate de confort. Pilota Sleep & Inspire Dormeo Microfibre poliester 100% este lavabila la 40 de grade, avand un culoare solidă cu efect melange pe toata suprafata sa. Aceasta asigura mentinerea formei plate o durata indelungata de timp, un material care are o structura solida, rezistent la spalari multiple. Este un produs disponibil in mai multe variante de dimensiuni, potrivite oricarui tip de pat astfel: 140 x 200 si 200 x 200. 

   Stratul consistent matlasat atasat structurii principale confera un somn linistit si racoros, fapt care ajuta la dispersia caldurii excesive a corpului, asigurand temperatura optima in timpul somnului pentru o noua zi plina de energie. Husa este lavabila la 40 grade Celsius si este fabricata din materiale de calitate superioara, aerisita si confera o ventilatie excelenta. Ca nivel de caldura, aceasta este recomandata pentru toate anotimpurile (cu o densitate umplutura de 250 gsm). Este usoara, greutatea pilotei nefiind resimtita ca o bariera care sa te sufoce.

    Eticheta Wellsleep® indica utilizatorilor finali interesati beneficiile suplimentare ale sigurantei testate pentru imbracamintea prietenoasa cu pielea si alte materiale textile. In acest fel, eticheta de testare ofera un instrument important de luare a deciziilor atunci cand achizitionati produse textile. Increderea in textile – un sinonim international pentru productia de textile responsabil – de la materia prima la produsul finit pe rafturile magazinelor.

Avantaje:

Rezistentă la pete și este complet lavabilă în mașină de spalat

Detalii:

-placuta la atingere;
-umplută cu microfibre Wellsleep® pentru o senzație ușoară si aerisita;

Recomandare:

     Este optiune interesanta pentru tine si familia, un model care indeplineste toate atuurile astfel incat sa reprezinte o alegere perfecta: Verifica oferta pret

    Zilele acestea acest set de perne beneficiaza de o reducere consistenta, + la oferta 1 + 1 cadou, primesti inca una in mod GRATUIT: Verifica pret actualizat

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *