Sari la conținut

Scaun Alberta Classic Tuquoise, specificatii design (review)

   Un scaun comod poate lasa o impresie buna in cazul vizitatorilor, fie la bucatarie sau in cazul unei incinte de servire a mesei, atunci cand astepti ca pregatirea mesei sa fie gata. Alberta Classic Tuquoise este un scaun de bucatarie perfect conturat pentru a va oferi un confort maxim si combina trei tipuri de material, structura multistrat din lemn masiv de fag si PFL formatizat, picioare din lemn de fag, tapiterie din stofa din 100% poliester cu umplutura din poliuretan HR (high resilience) de inalta densitate. Alberta Classic Tuquoise este un model placut ca design, ramele de sustinere din lemn sunt perfect aranjate la imbinari astfel incat sa nu dea impresia de ieftin. Chiar daca modelul acesta vine in formatul cromatic verde – tuquoise, Alberta Classic este disponibil si in variantele Machiatto – culoarea cafelei latte Machiatto, clasic Yellor – un galben aprins, Clasic Powder si verde Classic Forest. Toate aceste culori pot face casa buna cu celelante obiecte decorative, iar totul depinde de designul pe care doresti sa il abordezi.

Scaun Alberta Classic Tuquoise

 

   Materialul de rezistenta din lemn suporta o greutate maxima a unui utilizator de pana la 120 Kg. Scaunul Alberta Classic Tuquoise se remarca prin simplitatea liniilor, ergonomie si functionalitate, acesta fiind perfect adaptat atat pentru sali de conferinte, spatii de asteptare, cat si pentru zona de dining sau bucatarie.

  •  Design ergonomic;
  •  Linii simple si drepte;
  •  Potrivit pentru zona de dining, bucatarie, sali de asteptare, sali de conferinte etc;
  •  Constructie inovatoare
  •  Cadru din lemn rezistent.

    Spatarul acestui model este lat si ondulat, asigurand o pozitie confortabila coloanei vertebrale. Odata comandate, scaunele ajung prin curier asamblate, astfel ca sunt gata pentru a fi utilizate imediat. Iti recomand sa iei un numar par din acestea, 2 modele sau chiar un set complet format din 4 astfel de modele, pentru ca nu vrei sa ai dealtfel mai multe tipuri de scaune in zona de dinning.

Recomandare:

        Alberta Classic Tuquoise este exact ceea ce imi trebuia un scaun confortabil care sa ofere un confort deplin intreaga zi: Verifica oferta pret

       Il poti achizitiona zilele acesta avand o reducere destul de consistenta, acestea fiind incluse in cea mai noua campanie de reduceri, oferta pe care o consider un best buy: Verifica pret redus

Scaun Alberta Classic Tuquoise Scaun Alberta Classic Machiatto

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *