Saltea Hybrid Premium Air+ Select cu 5 zone confort, pret & pareri

      Daca o saltea este prea veche, sau nu corespunde standardelor de calitate mai devreme sau mai tarziu vor aparea probleme cum ar fi: insomnie, iritabilitate, lipsa concentrarii, rasucire si agitatie in pat, dureri ale coloanei vertebrale, ale zonei lombare si gatului. Iar pe fata se vor vedea rezultatele privarii de somn, astfel se vor forma riduri in jurul ochilor si va veti trezi dupa o noapte agitata fara sa va simti revigorati si odihniti. Alegerea saltelei este foarte importanta, pentru ca fiecare avem nevoi diferite in timpul somnului. Nu exista o saltea ideala pentru toata lumea, dar exista salteaua ideala pentru fiecare in parte. O atentie deosebita trebuie acordata alegerii saltelelor speciale pentru persoanele care sufera de boli ale coloanei vertebrale. Salteaua Hybrid Premium Air+ cu 5 zone de confort este un model multistrat ce ofera o atentie deosebita somnului dvs datorita tehnologiei premiate Octaspring® și arcuri tradiționale. Husa saltelei Hybrid Premium Air+ cu 5 zone este matlasata cu vatelina tratata anti-acarieni, anti-bacterieni si anti-alergic, reducand riscul dezvoltarii unor alergii sau aparitiei micro-organismelor. De asemenea, aceasta nu permite alunecarea cearsafurilor si este detasabila si lavabila la temperaturi de 30 de grade Celsius.

      Acest tip de saltea indeplineste trei roluri esentiale pe care orice saltea de calitate superioara ar trebui sa le aiba. Primul rol este cel ortopedic. Acest rol ofera coloanei pozitia corecta si naturala menita sa faciliteze relaxarea incheieturilor. Al doi-lea rol este dat de functia anatomica a saltelei care are rolul de a va relaxa complet muschii pentru o circulatie sangvina sanatoasa. Al trei-lea rol pe care aceasta saltea il indeplineste este cel ergonomic, rol menit sa va asigure un confort sporit in timpul somnului. Salteaua este o combinație de straturi diferite, toate acționând împreună pentru a crea o saltea extrem de comodă, cu susținere optimă. Stratul de suprafață al acestei saltele este format din spumă cu memorie moale, comodă și confortabilă. Salteaua are două straturi de arcuri Octaspring® patentate, din spumă cu memorie, iar în mijloc se află o serie compactă de arcuri metalice împachetate. Distributia tuturor straturilor este descrisa in mod detaliat, grafic, conform cu imaginea alaturata.

     Salteaua are manere laterale pentru a putea fi ridicata, intoarsa si aranjata cu usurinta pe pat. Salteaua are o inaltime de 27 cm, fapt care o face extrem de comoda, avand un design deosebit. Peste arcurile Octaspring® premiate se află un strat gros de spumă cu memorie, totul pe o fundație formată dintr-o sută de buzunărașe arcuite pentru o distribuire uniformă a greutății. Toace aceste straturi au un rol foarte bine definit in a oferi comfortul de zi cu zi, cu o fermitate ce poate fi reglata de la tare la mediu. Aerul circula rapid la interior, astfel incat salteaua sa isi recapete formele de dinainte, chiar si dupa 15 ani de utilizare, conform testelor efectuate in laborator de specialistii din domeniu.      Acest material compus din fibra sintetica fibra naturala si fibra antialergica cu o structura pufoasa din care este facuta husa saltelei, impreuna cu tesatura 3D de pe laterala este: hipo-alergenic, lavabil, se usuca mai repede decat puful natural si asigura o buna ventilatie a saltelei. In plus aceasta suprafata moale si delicata ce este tratata cu ioni de argint, confera si un plus de igiena, datorita efectului antibacterian al argintului din husa. Aceste capsulele de argint controleaza caldura si umiditatea, factorii principali care favorizeaza aparitia si dezvoltarea bacteriilor. In plus suprafata cu ioni de argint ajuta si la neutralizarea mirosurilor si previne inmultirea bacteriilor si acarienilor. Astfel salteaua se pastreaza uscata prevenind aparitia transpiratiei, caldurii si umiditatii mai ales in zilele caniculare de vara. Husa cu densitatea de 250 g/mp are si rol antistatic (inner cover), unde ionii de argint ajuta organismul sa descarce electricitatea statica, acest lucru inseamnand ca tensiunea statica acumulata in timpul zilei este efectiv eliminata din corp in timp ce stati in pat, astfel ca organismul se relaxeaza si atinge gradul de relaxare ideal. Incarcarea organismul uman cu electricitate statica in exces poate provoca in timp o stare de disconfort si de anxietate.

      Astfel salteaua se pastreaza uscata prevenind aparitia transpiratiei, caldurii si umiditatii mai ales in zilele caniculare de vara. Acest strat se muleaza pe corp eliminand punctele de presiune in timpul somnului pentru a relaxa muschii si a asigura o circulatie sangvina sanatoasa. Particulele prezente in stratul de confort cu memorie ajuta la diminuarea temperaturii excesive pentru un confort termic optim in timpul somnului. Acest strat disipa caldura uniform imprastiata pe toata suprafata saltelei si mentine o temperatura placuta si de lunga durata. Salteaua are un efect de fresh si o senzatie de prospetime. Spuma vasco-elastica memory reactioneaza la greutatea si caldura corpului oferind suport pe toata perioada somnului. 

      Husa detasabila cu fermuar pe 4 parti, de la acest tip de saltea este lavabila la 30°C, iar cand se schimba lenjeria, este recomandat ca si salteaua sa fie lasata sa respire, intr-o camera aerisita. Husa are certificare OEKO TEX Standard 100 pentru substante nocive. Lateralele pentru o mai buna ventilare sunt confectionate cu vata din poliester avand densitatea de 150 gr/m2. Salteaua are manere laterale pentru a putea fi ridicata, intoarsa si aranjata cu usurinta pe pat. Stratul din spuma sustine si asigura un suport stabil si ferm a tuturor utilizatorilor, indiferent de greutate. Acest strat de baza este impartit in 5 zone diferite de portanta, cu o ergonomie totala si o adaptare completa la orice miscare a corpului. Stratul se muleaza pe corp eliminand punctele de presiune in timpul somnului pentru a relaxa muschii si a asigura o circulatie sangvina sanatoasa. Pentru un confort sporit si o ventilare mai buna recomandam utilizarea unui suport lamelar rigid la pat. Spuma din interior se adapteaza formei corpului in timp ce stai intins pe ea, ajutind la reducerea tensiunii articulatiilor. Aceasta saltea a fost creata pentru a fi folosita de 2 persoane in cuplu. Acest lucru este posibil datorita tehnologiei avansate a spumei suport ce impiedica propagarea miscarilor pe toata suprafata saltelei pentru a nu deranja partenerul in timpul somnului. Structura saltelei Hybrid Premium Air+ Select cu 5 zone confort are beneficii anatomice excelente pentru circulatie si pentru coloana vertebrala. Acest material reduce punctele de presiune, imbunatateste fluxul de trafic si permite coloanei vertebrale si a articulatiilor sa se odihneasca intr-un mod natural, fara stres si tensiune musculara. Coloana este intotdeauna corectata si prin urmare acest model este excelent pentru cei care sufera de scolioza, hernie, col uterin si sciatica.

     Este o saltea cu nivel de fermitate bun 4,5 din 5 pe partea cu stratul cu memorie si de 3,5 din 5 pe partea fara memorie, ce poate suporta o greutate maxima de 110 Kg de fiecare persoana, fiind recomandata pentru toate pozitiile de dormit: pe spate, pe lateral si pe stomac. Acest model poate fi comandat in mai multe variante de dimensiune, conform cu cea a patului, de la minim 90 x 190, pentru un pat single, 90 x 190, 140 x 200, 160 x 190, 160 x 200 180 x 200 si 200 x 200, varianta cea mai mare, valori conform cu standardele actuale pentru paturile din comert.

       Salteaua este ideala pentru doua persoane care au un dormitor cu suprafata mai mica. Salteaua ar trebui sa fie cu cel putin 10 cm mai lunga decat persoanele care o folosesc. Acest model reprezinta o investitie pentru mai multi ani, iar calitatile sale o recomanda sa se pastreze cat mai mult timp fara sa se deformeze. Acest tip de saltea se curata frecvent numai cu aspiratorul, iar cand se schimba lenjeria, este recomandat ca si salteaua sa fie lasata sa respire, intr-o camera aerisita.

Recomandare:

     Este optiune interesanta pentru tine si familia, un model care indeplineste toate atuurile astfel incat sa reprezinte o alegere perfecta: Verifica oferta pret

     Zilele acestea acest model de saltea beneficiaza de o reducere consistenta, pret la care consider ca este un best buy: Verifica pret actualizat

     In plus transportul este gratuit daca o comanzi de aici