Televizor LED NEI, 109 cm, 43NE6000 – Review si specificatii tehnice

    Nei 43NE6000 este alegerea perfecta pentru a inlocui vechiul televizor cu altul nou, un model excelent daca e sa luam in considerare diagonala generoasa de pana la 109 cm cu o rezolutie UHD, interfata simplificata si pretul excelent pe care il are. Chiar daca nu este un model Smart, este suficient de bun daca iei in calcul sa ai in fata ta un device tv functional exclusiv pentru functia sa principala de a transmite la cea mai buna calitate informatia vizuala. Nu cred ca exista multe modele care sa posede o rezolutie UHD in acest pret, un avantaj excelent, mai ales ca urmeaza sa inceapa si campionatul mondial de fotbal unde doresti sa nu pierzi nicio faza importanta din meciul echipei favorite de fotbal. 

    Meniul de configurare imagine si posturi Tv este in limba Romana, iar accesul la setari si alte elemente de ajustare se pot face cu ajutorul telecomenzii din dotare. Este un model compact, subtire, care are o baza de sustinere prin intermediul a doua picioruse asezate in pozitie diametral opuse, simetric. Masoara in dimensiuni 971×231×607 mm, are o putere de consum 115 W si este de culoare negru mat. Accesoriile incluse in pachetul comandat includ telecomanda, cablul de alimentare si manualul de utilizare.

Televizor LED NEI, 109 cm, 43NE6000, 4K Ultra HD, Clasa A

      Display-ul de dimensiune 109 cm suporta rezolutii UHD la o calitate a imaginii de 3840 × 2160 pixeli. Imaginile astfel redate sunt bine conturate la o luminozitate de 200 cd/mp cu un timp de raspuns de 12 ms. Deasemenea imaginea poate fi ajustata in functie de preferinte urmarind temperatura culorilor (Color Temperature), format imagine wide sau 16:9, luminozitate, contrast, culori etc. Timpul de raspuns este un parametru interesant de studiat daca iti doresti ca televizorul tau sa raspunda bine la stimuli si sa prezinte pe ecran imagini cu cadre care sa se succeada rapid si sa nu existe intarzieri mari. 12 12 ms este un scor de rapiditate bun.

     Softul programat cuprinde in partea lateral stanga o bara de acces ce se activeaza cu ajutorul telecomenzii pentru functiile cele mai des utilizate, de reglare intensitate volum, calitate imagine (culoare si luminozitate) si acces surse externe. Deasemenea tot de aici este disponibil playerul multimedia ce permite rularea fisierelor video de pe dispozitivele de memorie externa (Stick USB sau HDD extern). Bara devine inactiva la cateva secunde din momentul in care nu mai folosesti functiile telecomenzii.

      Sistemul audio de putere 2 x 8 W ofera un sunet clar, puternic, neasteptat de bun pentru aceasta gama de pret si beneficiaza si caracteristica speciala de reglaj fin in egalizator.

      Tunnerul de selectie programe DVB-T/DVB-C va permite receptia programelor intr-un numar foarte mare, banda de selectie fiind una de lungime receptie extinsa. Deasemenea pentru cei care au in pachetul de cablu optiunea card CI+, acesta este prevazut si cu slot CI+ (permite decodificarea programelor automat). Tranzitia de la un program la altul se realizeaza aproape istant, fara sa existe intarziere chiar si in cazul celor HD.

       La capitolul conexiuni fizice acesta este prevazut cu 3 porturi HDMI, 2 intrari USB 2.0, intrare casti si coaxial. Poti reada imagini sau urmari un film conectand stick-ul de date la portul USB 2.0, acesta avand integrat un sistem de redare automat fisiere video/imagini. 

 

Recomandare:
 
        Este alegerea perfecta daca iti doresti un televizor performant dotat cu tehnologii de ultima generatie la un pret foarte bun: Verifica oferta pret

        Profita zilele acestea de reducerea semnificativa de pret si achizitioneaza-ti televizorul dorit la un super pret: Verifica pret actualizat
Televizor LED NEI, 109 cm, 43NE6000, 4K Ultra HD, Clasa A

Un comentariu la „Televizor LED NEI, 109 cm, 43NE6000 – Review si specificatii tehnice”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *