Televizor LED NEI, 102 cm, 40NE6000 – Review si specificatii tehnice

  • de

    Televizoarele UHD pot fi achizitionate in ziua de astazi la preturi deosebit de avantajoase. Cu un buget nu foarte mare, in momentul de fata, poti opta pentru un model cu o diagonala rezonabila si performante satisfacatoare, asa cum este televizorul LED Nei 40NE6000 . Face parte din gama 2018 si vine dotat cu tehnologii dintre cele mai noi pentru procesarea imaginilor la o calitate cat mai apropiata de realitate. Face parte din generatia 2018, este un model Non Smart si este foarte usor de utilizat de persoanele de toate varstele. Meniul de configurare imagine si posturi Tv este in limba Romana, iar accesul la setari si alte elemente de ajustare se pot face cu ajutorul telecomenzii din dotare. Este un model compact, subtire, care are o baza de sustinere prin intermediul a doua picioruse asezate in pozitie diametral opuse, simetric. Masoara in dimensiuni 916×200×571 mm, are o putere de consum 95 W si este de culoare negru mat. Accesoriile incluse in pachetul comandat includ telecomanda, cablul de alimentare si manualul de utilizare.

Televizor LED NEI, 102 cm, 40NE6000, 4K Ultra HD, Clasa A

      Display-ul de dimensiune 102 cm suporta rezolutii UHD la o calitate a imaginii de 3840 × 2160 pixeli. Imaginile astfel redate sunt bine conturate la o luminozitate de 200 cd/mp cu un timp de raspuns de 12 ms. Deasemenea imaginea poate fi ajustata in functie de preferinte urmarind temperatura culorilor (Color Temperature), format imagine wide sau 16:9, luminozitate, contrast, culori etc. Timpul de raspuns este un parametru interesant de studiat daca iti doresti ca televizorul tau sa raspunda bine la stimuli si sa prezinte pe ecran imagini cu cadre care sa se succeada rapid si sa nu existe intarzieri mari. 12 12 ms este un scor de rapiditate bun.

     Softul programat cuprinde in partea lateral stanga o bara de acces ce se activeaza cu ajutorul telecomenzii pentru functiile cele mai des utilizate, de reglare intensitate volum, calitate imagine (culoare si luminozitate) si acces surse externe. Deasemenea tot de aici este disponibil playerul multimedia ce permite rularea fisierelor video de pe dispozitivele de memorie externa (Stick USB sau HDD extern). Bara devine inactiva la cateva secunde din momentul in care nu mai folosesti functiile telecomenzii.

      Sistemul audio de putere 2 x 8 W ofera un sunet clar, puternic, neasteptat de bun pentru aceasta gama de pret si beneficiaza si caracteristica speciala de reglaj fin in egalizator.

      Tunnerul de selectie programe DVB-T/DVB-C va permite receptia programelor intr-un numar foarte mare, banda de selectie fiind una de lungime receptie extinsa. Deasemenea pentru cei care au in pachetul de cablu optiunea card CI+, acesta este prevazut si cu slot CI+ (permite decodificarea programelor automat). Tranzitia de la un program la altul se realizeaza aproape istant, fara sa existe intarziere chiar si in cazul celor HD.

       La capitolul conexiuni fizice acesta este prevazut cu 3 porturi HDMI, 2 intrari USB 2.0, intrare casti si coaxial. Poti reada imagini sau urmari un film conectand stick-ul de date la portul USB 2.0, acesta avand integrat un sistem de redare automat fisiere video/imagini. 

 

Recomandare:
 
        Este alegerea perfecta daca iti doresti un televizor performant dotat cu tehnologii de ultima generatie la un pret foarte bun: Verifica oferta pret

        Profita zilele acestea de reducerea semnificativa de pret si achizitioneaza-ti televizorul dorit la un super pret: Verifica pret actualizat
Televizor LED NEI, 102 cm, 40NE6000, 4K Ultra HD, Clasa A
 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *