Sari la conținut

Ceas Pentru Barbati Fossil Grant ME1144 pret si specificatii de design

  • de

       Cu ceasul barbatesc Fossil Grant ME1144 cu siguranta vei iesi din anonimat inca de la prima purtare, un dispozitiv exact, elegant care se va potrivi oricarei tinute fie ea business sau sport. 

       Cureaua este realizata din piele naturala de culoare maro deschis si are un aspect mat avand o latime de 22 mm atat incat sa nu te incomodeze in activitatile din timpul zilei.

       Carcasa ceasului din otel inoxidabil este rotunda si are un diametru de 44 mm avand un mecanism ce actioneaza ceasul de tip Quartz. Finisajul carcasei este lucios si este de culoare argintiu. Principalele functii care le vei vedea afisate pe ecran sunt cele de afisare data si zi a saptamanii.

       Geamul de deasupra mecanismului cu limbi aratatoare este din cristal mineral si rezista chiar si la apa pana la adancimi de 15 metri unde presiunea exercitata nu este mai mare de 5 atmosfere.

Recomandare:

      Este alegerea perfecta daca esti in cautarea unui ceas elegant de firma care sa se impuna de la prima folosire in tinuta dumneavoastra: Verifica oferta pret

      Deasemenea daca ai noroc, il poti achizitiona la reducere de pret zilele acestea avand un discount semnificativ valabil pentru comenzile online: Verifica pret redus

Fossil, Ceas cu o curea de piele Grant, Maro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *