Ceas pentru barbati Guess Dress Brown W0076G4 pret si caracteristici tehnice

  • de

     Cand spui Guess, este clar ca trebuie sa ne raportam la calitate, design sau performante tehnice. Cu mai bine de 20 de ani de experienta in acest domeniu, cei de la Guess surprind din nou lansand pe piata un nou model, Guess Dress Brown W0076G4, care se va potrivi perfect unui spirit liber, dinamic, gata de actiune la munca sau in timpul liber. 

    Guess Dress Brown W0076G4 are carcasa construita in totalitate din otel inoxidabil cu inscrisuri in stilul celor din anii 80 pe partea exterioara, iara dimetrul masoara 38 de milimetri. Este acoperit de catre un ecran din safir si este rezistent la socuri si zgarieturi. Mecanismul de la interior aduce un pic din atmosfera tumultoasa a anilor trecuti, zona perioadei interbelice, atunci cand se punea mare pret pe un ceas de calitate. Carcasa rotunda rose gold este placata prin PVD, un invelis de finisare extrem de durabil, aplicat deasupra unui substrat de crom sau crom satin. Afisajul de interior este impartit intre cifre romane si cifre numerice (la orele 2, 4, 8 si 10). In partea stanga este vizibila data iar alte 3 cadrane vor indica minutul secundarul si cea de cronograf.

     Cureaua este realizata din piele naturala de culoare maro inchis si are un aspect mat avand o latime de 22 mm atat incat sa nu te incomodeze in activitatile din timpul zilei. Acesta rezista chiar si la apa pana la adancimi de 15 metri unde presiunea exercitata nu este mai mare de 5 atmosfere. Este un ceas care mie imi place foarte mult si cu siguranta se va regasi in colectia multor domni.

Recomandare:

      Este alegerea perfecta daca esti in cautarea unui ceas elegant de firma care sa se impuna de la prima folosire in tinuta dumneavoastra: Verifica oferta pret

      Deasemenea daca ai noroc, il poti achizitiona la reducere de pret zilele acestea avand un discount semnificativ valabil pentru comenzile online: Verifica pret redus

Ceas pentru barbati Guess Dress Brown W0076G4

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *