Trusa de coafat Remington AS7055 pret si specificatii tehnice

  • de

        Remington AS7055 este este tot ceea ce iti trebuie pentru a pregati o seara speciala sau o iesire in oras cu prietenii. Un aparat multifunctional de coafat, dotat cu o multime de ustensile care te vor pune de fiecare data la incercare, la fel si imaginatia si te vor ajuta sa iti indeplinesti visele in materie de coafuri excentrice sau unele care cu siguranta sa iesi din anonimat. 

       Acesta este o alternativa perfecta la bigudiurile electrice sau in cazul uscatului parului cu o perie rotativa. Aparatul este prevazut cu o multime de accesorii pana la 15 bigudiuri cu adeziv, asa ca nu mai ai nevoie de agrafe sau ace de par. Modul de utilizare este simplu – selectezi marimea dorita a bigudiului, il atasezi, rasucesti suvita in jurul bigudiului si lasi aparatul sa-ti usuce parul din interior pentru a asigura un stil perfect. Poti folosi bigudiurile mari pentru suvitele din varful capului pentru a obtine mai mult volum, si bigudiurile mici unde este nevoie sa creezi bucle mici ori suvite ondulate.

      Poate fi folosit chiar si atunci cand ai iesit imediat de sub dus, cu parul umezit, aparatul avand si functie de uscare si ondulare in acelasi timp si vei obtine astfel bucle superbe cu mult volum la radacina.

Recomandare:

      Trusa de coafat Remington AS7055 este tot ce mi-am dorit, un dispozitiv care sa raspunda rapid la nevoile de moment si sa ofere in acelasi timp un tratament pentru par asemanator ca atunci cand apelezi la serviziile unui salon de infrumusetare: Verifica oferta pret

     Fiind inclus in cea mai noua campanie de reduceri, saptamana aceasta beneficiaza de un discount semnificativ, pret pe care in consider un best buy al momentului: Verifica pret redus

Trusa de coafat Remington AS7055, 800 W, 2 Setari temperatura/Viteze, Bigudiuri Big Style, Concentrator, Negru/Mov

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *