Frigider minibar Star-Light MBM-45AP pret si specificatii tehnice

  • de

       Fie ca esti student sau simplu chirias si nu vrei sa depinzi de frigiderul comun, Star-Light MBM-45AP este un frigider de tip minibar perfect in cazul unei singure persoane, un dispozitiv foarte mic, care poate fi mutat rapid dintr-o locatie in alta. Este un dispozitiv care se preteaza foarte bine si in cazul acelor persoane care detin un hotel sau o pensiune si doresc sa doteze unitatea de primire oaspeti cu frigidere mici, la preturi accesibile.

     Este folositor in special pentru a depozita o cantitate mai mica de alimente volumul maxim de depozitare fiind de pana la 45 de litri.

     Frigiderul are un singur raft spatioas, cu o inaltime considerabila, zona in care poti aseza diverse alimente. Usa care inchide incinta are pozitionati 2 suporti, zona unde poti aseza cu usurinta sticlele de bautura racoritoare, sau alte alimente de dimensiuni mai mici.

     Sistemul de dezghetare frigider este unul automat iar asta inseamna ca nu te vei obosi prea mult atunci cand vine vorba de a-l decongela, intreg procesul desfasurandu-se in mod automat. Apa este ghidata prin canale interne si depozitata la interior in asa numite rezervoare pozitionate in zona de jos. Pentru a modifica temperatura de functionare ai la dispozitie un selector manual pozitionat la interior de unde poti varia in treapta potrivita temperatura dorita.

      Cei de la Star-Light au luat in considerare si aspectul consumului atunci cand au studiat capacitatile tehnice ale frigiderului, plasand-ul in randul modelelor deosebit de economice si eficiente ale clasei energetice A+. Pentru acest model se inregistreaza un consum de aproximativ 0.29 kW/24h.

Recomandare:

     Primesti garantie 2 ani plus transport gratuit daca il comanzi de aici

     Deasemenea zilele acestea il poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat

     Mai multe detalii tehnice si imagini puteti gasi si pe pagina producatorului aici

 

Frigider minibar Star-Light MBM-45AP, 45 l, Clasa F, H 49 cm, Alb

Frigider minibar Star-Light MBM-45AP, 45 l, Clasa F, H 49 cm, Alb

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *