Televizor LED Star-Light 22DM2000 pret si specificatii tehnice

  • de

        Star-Light 22DM2000 este un televizor LED de dimensiuni medii, 55 cm, ideal in cazul acelora care doresc un dispozitiv multimedia de mici dimensiuni pe care sa il aseze la bucatarie sau intr-o camera mai mica. 

        Arata bine si ca design, lucru evidentiat de materialele de buna calitate din care este construit iar ramele care ocupa o suprafata mica din spatiul ecranului maresc punctul de interes spre ecranul generos de 55 cm. Suportul de sustinere in forma de T il fac pe acesta sa stea bine fixat pe orice suprafata.

        Star-Light 22DM2000 este perfect atat pentru camera de zi cat si pentru dormitor, si beneficiaza de un ecran LED Full HD care suporta rezolutii de pana la 1920 x 1080 pixeli cu un contrast nativ de 1000:1 si o luminozitate de 180 cd/mp. Timpul de raspuns este de aproximativ 6.5 ms iar unghiul de vizibilitate de 176 de grade. 

      Caracteristicile superioare de imagine De Interface si Picture Enhancement au rolul de a reduce interferentele ce pot aparea in timpul transmisiunilor televizate si de a asigura o fluenta constanta in cazul cadrelor dinamice specifice filmelor de actiune si evenimentelor sportive. Datorita timpului de raspuns mic imaginile se vor succeda cursiv, iar asta va aduce mai aproape de realitatea miscarilor naturale.

      Sonorizarea este asigurata de cele doua difuzoare stereo  care livreaza impreuna o putere de 6 W. Reprezinta un mare plus daca pui accent pe calitate in ceea ce priveste intensitatea de transmisie audio, lucru intalnit mai rar la modelele cu diagonale mai mici de 80 cm.

      Este compatibil cu cele mai noi tipuri de transmisii DVB-T/DVB-C fiind capabil sa receptioneze o multitudine de posturi TV atat in format digital cat si analogic.

        Acesta sta foarte bine si din punct de vedere al conectivitatii fiind dotat cu un port HDMI, un port component, 1 port USB 2.0, slot CI+, minijack pentru casti, si iesire audio digitala. Playerul media incorporat iti va da posibilitatea sa urmaresti filmul sau serialul tau preferat direct de pe stick pur si simplu conectand la portul USB 2.0.

Recomandare:

          Este alegerea perfecta daca iti doresti un televizor performant cababil sa redea imagini de calitate disponibil la un pret accesibil: Verifica oferta pret

          Fiind inclus in cea mai noua campanie de reduceri il poti achizitiona zilele acestea la reducere de pretVerifica pret redus

         Primesti garantie 24 de luni iar transportul este gratuit daca il comanzi de aici

 

Televizor LED Star-Light, 55 cm, 22DM2000, Full HD

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *