Review – Espressor manual Star-Light EMD-776 performante

  • de

      Espressor-ul manual Star-Light EMD-776 este o alegere interesanta daca iti doresti un sistem modern de preparare a cafelei, totul la un pret accesibil. Acesta este prevazut cu un rezervor de capacitate 1.25 litri, si este ideal de folosit la birou si acasa.

       Poate raspunde necesitatilor a cel mult 4 persoane si este suficient de mic pentru a putea fi depozitat oriunde. Design-ul ne asigura ca nu va iesi in evidenta, in mod negativ, atunci cand vei incerca sa il integrezi intr-o bucatarie dotata cu mobilier si aparatura moderna. Apa este incalzita de vaporizatorul turbo care permite printre altele, sa poti prepara si alte tipuri de bauturi, indiferent ca este vorba despre capucino, ciocolata calda, ceai.

      Acesta are o putere de 1050 W si o presiune in recipientul de preparare a bauturilor de 15 bari. Dispozitivul de spumare iti va permite sa il foloseti pentru a spuma suprafata bauturilor pentru ca acestea sa arate bine si din punct de vedere estetic. Alimentarea acestuia se face doar cu cafea macinata.

      Poate fi mutat cu usurinta dintr-un colt in celalalt al camerei, iar manipularea sa in timpul operatiunilor de igienizare nu necesita un efort considerabil. In fond, cantareste doar 2 kg si este usor de intretinut. Componentele care intra in contact cu cafeaua se pot detasa de espressor pentru a fi spalate!

Recomandare:

     Este un expressor foarte bun raport calitate pret, 15 bari si putere mare 1050 W, un dispozitiv de care nu vei mai putea sa te lipsesti odata ce l-ai incercat: Verifica oferta pret

     Daca ai noroc zilele acestea il poti achizitiona la reducere de pret, avand un discount semnificativ: Verifica pret redus

 

Espressor manual Star-Light EMD-776, 15 Bar, Dispozitiv spumare, 1.25 l, Negru

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *