Review – Masina de spalat rufe slim Samsung Eco Bubble WF60F4E0W0W

  • de

       Samsung Eco Bubble WF60F4E0W0W este o masina de spalat care uimeste din toate punctele de vedere, este slim si vine dotata cu o multime de functii si programe, multe dintre ele ca noutate in ceea ce priveste sistemul de spalat modern. 

      Nu ocupa foarte mult spatiu, este slim iar dimensiunile sale respecta acest standard astfel: 84 x 60 x 40 cm. Modul de incarcare al masinii de spalat se face din partea frontala, cu un hublou care accepta si haine mai voluminoase, dat fiind diametrul de pana la 25 cm. 

      Capacitatea de incarcare de la interior este de maxim 6 Kg pentru care masina de spalat foloseste o viteza de centrifugare de pana la 1000 rpm.

      Panoul de comanda ofera acces rapid la functiile de interes, butoanele de selectie temperatura, viteza de rotatie si programe de lucru. Toate caracteristicile selectate, timpul ramas pana la finalizarea programului in curs dar si parametrii de lucru vor fi afisate pe un display de dimensiuni generoase de tip LCD. Sistemul de actionare electric al comenzilor este cu Touch – Control.

      Masina de spalat Samsung beneficiaza de un consum energetic absolut incredibil, un model foarte economic incadrat in clasa de eficienta A++ cu un consum in program standard de numai 0.72 kW/h. 

      Tehnologia de spalare intuitiva cu bule Eco Bubble te ajuta sa faci economii de energie spaland hainele la o temperatura mai scazuta si sa obtii aceleasi rezultate ca in cazul spalarii normale. Functia ECO BUBLE permite amestecul  detergentului cu apă şi aer, înainte de pornirea ciclului de spălare, generandu-se bule de spumă, acestea pătrunzand în ţesături mult mai repede decat detergentul concentrat, rufele fiind astfel la fel de bine spălate indiferent că foloseşti apă caldă sau rece.

       Functiile si programele destul de numeroase acopera intreaga gama de necesitati astfel: programe optimizate pentru anumite tipuri de tesaturi, bumbac, sintetice, colorate, lana, sensibile, program consum redus de energie, spalare manuala, program sport, baby protect – elimina eficient particulele de detergent astfel incat sa nu sufere pielea de bebelus, dark care – pentru haine de culoare negru, program rapid,  si camasi. 

       Masina de spalat Samsung vine echipata cu functia Super Eco Wash ce realizeaza o clatire suplimentara a rufelor de la interior pentru o curatare mai profunda. Masina are functia Outdoor, care este un program creat special pentru obiectele de îmbracăminte dedicate activitățiilor în aer liber, precum costume de ski, sau cele confecționate din spandex și microfibre. Temperatura, viteza de rotație și opțiunile pentru extra clătire și pre-înmuiere pot fi ajustate manual pentru fiecare program. În plus modul Super Eco face ca mașina să folosească temperaturi foare scăzute pentru economiseirea apei și a energiei.

       Daca te grabesti sa pleci undeva ai doua optiuni, fie alegi programul rapid de 15 minute sau programezi automat ca masina de spalat sa functioneze in intervalul stabilit de tine si sa se opreasca exact atunci cand doresti. 

      Functiile si siguranta utilizarii acesteia va fi atent monitorizata de mai multe sisteme integrate printre care: sistem detectare spuma – detecteaza nivelul de spuma de la interior si optimizeaza modul de functionare astfel incat nivelul sa fie unul optim pentru o curatare intensa, programare intarziata – programare in timp de functionare si oprire, autodiagnosticare – detectie a erorilor, sistem siguranta impotriva copiilor – blocheaza automat functiile butoanelor de pe panoul de comanda si accesul la interiorul cuvei, filtru auto-curatare – prinde deseurile textile lasate de rufele la spalat etc. 

      Forma eleganta a tamburului Diamond Drum ofera o performanta de spalare puternica si totodata delicata. Hainele se misca prin tamburul cu forma unica si textura in forma de diamant, iar perforatiile de mici dimensiuni pentru iesirea apei previn blocarea tesaturilor si deteriorarea acestora

      Diagnosticarea inteligenta detecteaza si diagnosticheaza erorile intr-un stadiu incipient si ofera solutii simple de remediere a problemelor prin utilizarea unui smartphone cu scanare cu LED-uri. Poti oricand consulta si manualul de utilizare.

Recomandare:

      Este un model destul de apreciat pe piata si cred ca va fi la mare cautare mai ales ca pretul este unul in favoarea acesteia: Verifica oferta pret

      Garantia extinsa de pana la 5 ani dar si transportul gratuit pana la tine acasa il obtii daca o comanzi de aici

Profita de reducerile din zilele acestea si achizitioneaz-o acum la un pret mult redus fata de cel initial: Verifica pret actualizat

 

Masina de spalat rufe slim Samsung Eco Bubble WF60F4E0W0W, 1000 RPM, 6 kg, Clasa A++, Alb

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *