Semineu Toronto Nuc Colt – cu focar 3D DIMPLEX OPTIFLAME DF2010-EU specificatii tehnice

  • de

       Alege semineul Toronto Nuc Colt – cu focar 3D Dimplex Optiflame DF2608-EU si ofera caminului tau un plus de personalitate cu un sistem de incalzire de ultima generatie care va puncta si la capitolul design, totul la un pret excelent. Zilele reci de iarna sunt acum atenuate eficient iar atmosfera placuta si calduroasa din jurul lui face ca aici sa fie locul preferat a intregii familii. Fie ca vrei sa citesti o carte sau pur si simplu vrei sa privesti focul necontenit care arde acompaniat de sunetul trosnetului de busteni incinsi, atmosfera va fi mereu una pe placul tau, iar caldura emanata de acesta va fi pe masura.

       Designul exterior face din acesta sa fie un obiect decorativ care va atrage imediat ochii curiosilor, exteriorul fiind realizat din lemn masin de nuc care va da impresia ca te aflii intr-o casa de vacanta de la munte.

      Semineul Toronto Nuc Colt- cu focar 3D Dimplex OPTIFLAME DF2010-EU se poate incorpora in perete si are urmatoarele dimensiuni 92 cm x 93 cm x 79 cm. Tamplaria de calitate premium cu intarituri din lemn masiv pozitioneaza in zona de mijloc un superb focar electric LED de 33 de inchi. Te bucuri de magia flacarii in fiecare zi din an cu sau fara caldura. Daca pe timp de vara il poti utiliza doar etstetic sau pentru a crea atmosfera, iarna are si rol de incalzire.

      Semineul beneficiaza de unul dintre cele mai renumite focare electrice, patentat de cei de la Dimplex. Principala calitate a sa de a imite in detaliu efectul focului creeaza o ambianta placuta si de efect oriunde l-ai instala.

      La interior gasim o aeroterma de 1.6 kW, foarte silentioasa care functioneaza intr-o singura treapta de putere. Reglajele temperaturi dar si modul deliberat de afisare efect flacara de pe display-ul de la exterior pot fi setate de la distanta folosind telecomnda din dotare care are o arie de semnal de pana la 7-8 metri. Siguranta si protectia supraincalzire opreste automat functionarea acestuia in cazul in care sunt depasite anumite valori de temperatura ale componentelor acestuia.  

      Capacitatea de incalzire a acestui semineu electric este suficienta pentru a asigura cel mai inalt grad de confort pe un volum de aer de pana la 110 mc/h (eficient pentru o suprafata de pana la 37 mp). Aeroterma incrporata va radia caldura din interior si va amplifica caldura emisa atunci cand este absolut nevoie.

      Termostatul reglabil de foarte buna precizie iti va permite sa setezi temperatura dorita de la distanta cu ajutorul telecomenzii. Siguranta si protectia supraincalzire opreste automat functionarea acestuia in cazul in care sunt depasite anumite limite normale de temperatura ala componentelor acestuia.

Recomandare:

        Consider ca este alegerea perfecta daca iti doresti un dispozitiv termic performant care iti va schimba in bine atat  aspectul camerei cat si temperatura de interior: Verifica oferta pret

        Primesti garantie 2 ani plus transport gratuit daca il comanzi de aici

        Deasemenea zilele acestea il poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat

Semineu Toronto Nuc Colt - cu focar electric 3D Dimplex Optiflame DF2010-EU cu sunet

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *