APPLE WATCH 2 disponibil in Romania

  • de

         Noile ceasuri Apple deja creaza isterie in randul fanilor Apple, si lumea se inghesuie sa si-l achizitioneze. Si pe buna dreptate! Apple Watch 2 vine cu o multime de imbunatatiri si actualizari care ar uimi si cel mai infocat fan al tehnologiei.

WATERPROOF

        Faptul ca Apple Watch 2 este rezistent la apa nu este doar o optiune de „incercat” ci este chiar recomandat, deoarece poti sa il scufunzi in apa pana la 50 de metri, datorita rezistentei, asa ca poti linistit sa il iei cu tine la piscina sau la mare. Si va mai spunem un secret: cei de la Apple au declarat ca inclusiv boxele ceasului sunt create in asa fel incat sa respinga apa, cu ajutorul vibratiilor sonore in momentul in care il scoti la suprafata. How cool is that?

GPS incorporat

       Noul Apple Watch include un tracker GPS in interiorul carcasei. Smartwatch-ul inregistreaza distanta parcursa de tine, traseul si inclusiv zonele in care ai alergat mai rapid sau mai incet.

Componente care asigura rapiditate mai buna

       Noul procesor dual-core, S2, este cu 50% mai puternic decat precedentul, asa ca putem spera la o performanta mult mai fluida si mai rapida. De asemenea, performanta grafica a seriei noi este de doua ori mai rapida, comparativ cu primul Apple Watch.

Jocuri si aplicatii

       Pentru entertainmentul deplin al utilizatorului, Apple Watch 2 vine cu WatchOS 3 instalat, cu o pornire instant a aplicatiilor, un dock nou de incarcare, o comutare mai rapida intre afisaje, sharing de activitati si multe, multe altele, dar, de asemenea, vine si cu o surpriza! Isteria anului, jocul Pokemon GO, preinstalat si va integra si Poketraining. O veste foarte buna pentru amatorii de Pokemon Go, care nici nu vor trebui sa isi urmareasca constant telefonul, deoarece toate notificarile jocului vor fi acum la incheietura mainii.

Recomandare:

          Apple Watch 2 este disponibil in toate variantele de model in exclusivitate in cel mai mare magazin de gadget-uri din tara, la un pret care nu depaseste cu mult pretul primei versiuni: Verifica oferte pret

          Fie ca vrei varianta Sport, Business sau Casual, toate modelele sunt disponibile aici

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *