Cuptor incorporabil Samsung NV75K5571RS/OL pret si specificatii tehnice

  • de

       Designul futuristic dar si dotarile tehnice de ultima generatie recomanda cuptorul incorporabil Samsung NV75K5571RS/OL ca fiind una dintre cele mai indraznete alegeri, asta daca iti doresti un dispozitiv de gatit care sa capaciteze toate inovatiile din domeniu intr-un singur dispozitiv, pentru care limitele de imaginatie in materie de gatit nu au un impediment. Se completeaza perfect cu ideea de bucatarie multifunctionala, cu un decor luxos, unde sa poti spune ca acasa e cel mai bine.

      Combinatia data de sticla neagra si ramele gri metalizate care sunt din inox va da un aer modern bucatariei tale, un dispozitiv cu un aspect realmente bine asezat estetic, dotat cu numeroase functii de gatit. Panoul de comanda este simplu de utilizat, si este format din doua butoane de tip selector, unul pentru temperatura si timp pregatire alimente si altul care face referire la lista de programe. In partea centrala acestea incadreaza un display LCD generos care te va tine la curent cu toate aspectele legate de catacteristicile de la interior, temperatura, timp de gatit si program selectat. Selectia programelor se va face actionand butoanele cu touch senzorial aflate in jurul display-ului.

      Putem spune de cuptorul Samsung NV75K5571RS/OL ca este un dispozitiv incorporabil care poate fi incadrat in mobila bucatariei tale respectand urmatoarele dimensiuni: 59.5 x 59.5 x 56.6 cm. Statiul la interior este unul foarte generos, dictat de cei 75 de litri disponibili.

      Functiile si programele disponibile pentru acest model acopera o gama extinsa de necesitati printre care: iluminare interioara, convectie aer fierbinte, grill cu suprafata mare/mica, incalzire superioara si inferioara, functie blocare acces interior si butoane de comanda. Functia de convectie aer foloseste ventilatorul de la interior pentru a dirija aerul cald mai rapid spre alimente, pentru ca astfel procesul de gatire sa fie unul mai accentuat si mai rapid.

      Functia de incalzire superioara si inferioara are un rol benefic in prepararea mancarii la interior, alimentele fiind cuprinse ca flacara in egala masura pe toata suprafata lor. Alimentele vor fi astfel mai bine pregatite, mai crocante si vor face o crusta savuroasa acolo unde este cazul. 

      Un alt element care a impresionat este si modul cum acesta reuseste sa pastreze caldura la interior, prezinta o izolatie foarte buna astfel incat dispersia de caldura spre exterior sa fie minima. Geamul usii este unul cu 4 straturi de protectie termica iar inchiderea asistata creaza un vid perfect la atingerea celor doua doua benzi de izolare din cauciuc.

       Cuptorul sta bine si din punct de vedere al accesoriilor, astfel ca la interior gasesti o tava de coacere dar si un gratar. Curatarea acestuia implica efort minim mai ales ca interiorul este emailat, simpla trecere cu o laveta umeda fiind mai mult decat suficient.

       Curatarea pirolitica este o functie a cuptorului incorporabil Samsung care ajuta la curatarea acestuia cu un efort minim. Principiul de functionare este simplu: interiorul cuptorului este incalzi la 500 de grade Celsius moment in care toate impuritatile sunt arse si transformate in cenusa. Acum e simplu sa treci rapid doar cu o carpa de bucatarie pentru a strerge suprafetele.

Recomandare:

       Il recomanda tuturor ca fiind o alegere excelenta, un dispozitiv perfect pentru bucataria ta, disponibil la un pret accesibil: Verifica oferta pret
  
       Garantia oferita este de 5 ani iar transportul este gratuit daca il comanzi de aici

       Il poti achizitiona zilele acestea la reducere de pret, oferta la care il consider un best buy: Verifica pret redus

Cuptor incorporabil Samsung NV75K5571RS/OL, Electric, 75 l, Autocuratare pirolitica, Timer, Grill, Convectie, Clasa A

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *