Cuptor incorporabil Whirlpool AKZM 6570 IXL pret si specificatii tehnice

  • de

       Whirlpool AKZM 6570 IXL este un cuptor electric interesant prin prisma functiilor si sistemelor avansate, menite sa aduca un plus la capitolul eficientei culinare dar si la cel al confortului dumneavoastra. Din punct de vedere estetic, pe noi nu ne-a impresionat, oferind un aspect modern dar si un spatiu la interior generos, fapt care a reusit sa-l scoata din randul produselor de nisa.

       Cuptorul incorporabil Whirlpool AKZM 6570 IXL  este alimentat electric, fapt ce ii confera avantaje substantiale in fata clasicelor cuptoare pe gaz: un plus de siguranta, o aprindere mai usoara, o coacere rapida si uniforma dar, mai ales, posibilitatea implementarii functiilor moderne, ce aduc rezultate remarcabile la capitolul culinar. Capacitatea cavitatii interioare este una impresionanta, aceasta reusind sa depaseasca 73 de litri, un spatiu ideal in care sa gatesti o masa pe cinste pentru tine si familia ta.

       Carcasa cuptorului  este confectionata din inox antiamprenta, un material special ce tine murdaria la distanta. Ca accesorii are 2 tavi de coacere, 1 gratar si ghidaje telescopice cuptor. Datorita consumului mic de energie electrica de 0,87 Kw/h, a functiilor sale moderne si a pretului avantajos, mai ales ca vine la pachet cu plita incorporabila Whirlpool AKZM 6570 IXL, raportul calitate pret este foarte bun. Gratie aplicarii exclusive a nanotehnologiei din otel, curatarea plitei iXelium este rapida si usoara: suprafata sa respinge apa si previne atasarea reziduurilor de alimente, facand indepartarea acestora usoara si rapida, la o simpla stergere cu buretele.

       Panoul de comanda ofera acces rapid la toate functiile cuptorului, alegerea gamei de temperatura dar si timpul de preparare necesar pentru fiecare mancare in parte. Display-ul LCD te va tine la curent cu toate detaliile legate de procesul de preparare, timp, programe selectare si temperatura interioara. 

       Whirlpool AKZM 6570 IXL beneficiaza de o multime de functii, 15 la numar, cele mai importante fiind incalzirea rapida automata, grill-ul rabatabil cu suprafata variabila, programatorul electric ce permite pornirea sau oprirea automata, sistem de incalzire inferioara si superioara, convectie aer fierbinte, treapta pentru pizza, si bineinteles iluminare interioara. Pentru alimentele congelate poti apela la functia decongelare, utila atunci cand doresti sa gatesti ceva rapid si sa nu mai trebuiasca sa astepti decongelarea carnii pe care urmeaza sa o prepari. Functia convectie aer fierbinte de preincalzire reduce cu pana la 35% timpul necesar pentru atingerea temperaturii dorite. 

        Pentru alimentele congelate poti apela la functia decongelare, utila atunci cand doresti sa gatesti ceva rapid si sa nu mai trebuiasca sa astepti decongelarea carnii pe care urmeaza sa o prepari.

       Functia Maxi Cooking incalzeste mai mult din elementul de incalzire de pe plafon adica (75%), si mai putin din elementul de incalzire din partea de jos (25%). Acest lucru face ca alimentele sa fie mai crocante. De asemenea, temperatura creste mult mai incet, ceea ce previne uscarea alimentelor.      

       Usa cuptorului si interiorul captusit reduc transferul de caldura cu exteriorul la minim reducand astfel si imprastierea mirosului in incapere sau pierderea aromei alimentelor gatite in interior. Geamul de protectie al usii de acces interior este unul rezistent termic avand pana la 3 straturi de protectie pentru un transfer termic de caldura minim. Curatarea pirolitica este o functie a cuptorului incorporabil care ajuta la curatarea acestuia cu un efort minim. Principiul de functionare este simplu: interiorul cuptorului este incalzit la 500°C in acest fel fiind arse complet toate urmele de grasime si de mancare. Odata ce programul se incheie si cuptorul s-a racit este foarte usor sa stergi resturile arse cu un burete ud si o carpa moale absorbanta.

       Accesoriile care intra in dotarea cuptorului sunt urmatoare: 3 tavi de coacere, sonda de temperatura, gratar cuptor si ghidaje pentru tavi (ele va ajuta sa scoateti tavile mai usor indiferent de greutatea lor).

Recomandare: 

         Analizand caracteristicile cu care este prevazut dar si faptul ca vine combinat cu plita din set iti recomandam sa-l cumperi cat mai repede pentru a nu pierde cel mai bun pret: Verifica oferta pret

        Reducerile si promotiile reprezinta oferte limitate datorita stocului din magazin si perioada mica de timp in care este valabila oferta: Verifica pret reducere

 

Cuptor incorporabil Whirlpool AKZM 6570 IXL, Electric, Multifunctional, 73 l, Autocuratare Pirolitica, Clasa A-20%, LCD, Inox iXelium

    

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *