Casti cu microfon A4tech HS-28-1 pret si specificatii tehnice

        Castile cu microfon A4tech HS-28-1 reprezinta o alegere interesanta daca esti in cautarea unui dispozitiv audio de calitate care sa redea un sunet destul de bun, cu un raport calitate pret excelent. Acestea sunt perfecte pentru auditii in timpul liber, pentru a fi conectate la laptop, tableta sau un alt dispozitiv de redare audio . Arata foarte bine si ca design, sunt compacte si sunt comode pentru o utilizare normala.

        Castile A4tech HS-28-1 sunt dotate cu cupe de 40 mm care ofera un sunet optim, si un confort sporit in timpul purtarii indelungate. Cablul de conectare are o lungime potrivit de mare, 2 metri si se bifurca in doua iesiri Jack, una pentru microfon iar alta pentru audio. Timpul de raspuns in frecventa atinge valori cuprinse intre 20 – 20000 Hz iar impedanta este de 16 ohmi. Bassul pronuntat, clar, fara distorsiuni si volumul tare pare sa fie suficient de bun pentru ca acestea sa dea un randament bun. E adevarat ca nu izoleaza fonic dar in pretul acesta nu iti poti dori ceva mai mult de atat.

        Ca aspect calitativ nu sunt realizate din cele mai bune materiale, dar par a fi destul de solide in timp, in cazul unei utilizati modice. Pentru cine doreste casti ieftine, dar totusi bune pentru orice circumstanta, sunt ideale.

Recomandare:

         Pretul este principalul factor care m-a determinat sa le cumpar, iar per total cred ca nu am facut o afacere atat de proasta avand in vedere si calitatea sunetului care este una acceptabila: Verifica oferta pret

         In plus zilele acestea le gasesti si la reducere de pret, ofera la care consider ca sunt best buy: Verifica pret redus

Casti cu microfon A4tech HS-28-1, Negre

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *