Casti Gaming X by Serioux Camiron pret si specificatii tehnice

        Iată că a sosit timpul să testăm un alt accesoriu dedicat gaming-ului, mai precis o pereche de casti Gaming X by Serioux Camiron. Acestea sunt perfecte pentru auditii in timpul liber, pentru a fi conectate la laptop, tableta sau un alt dispozitiv de redare audio . Arata foarte bine si ca design, sunt compacte si sunt comode pentru o utilizare normala.

        Castile Gaming X by Serioux Camiron sunt dotate cu cupe de 40 mm care ofera un sunet optim, si un confort sporit in timpul purtarii indelungate. Cablul de conectare are o lungime potrivit de mare, 2.2 metri si se bifurca in doua iesiri Jack, una pentru microfon iar alta pentru audio. Mi-a placut faptul ca acesta este unul destul de rezistent, si pare ca va face fata cu brio utilizarii in timp fiind inbracat cu o membrana din plastic cu insertii din panza la interior.

        Timpul de raspuns in frecventa atinge valori cuprinse intre 20 – 20000 Hz iar impedanta este de 16 ohmi. Bassul pronuntat, clar, fara distorsiuni si volumul tare pare sa fie suficient de bun pentru ca acestea sa dea un randament bun. E adevarat ca nu izoleaza fonic dar in pretul acesta nu iti poti dori ceva mai mult de atat.

        Ca aspect calitativ par a fi destul de solide in timp, in cazul unei utilizati modice. Pentru cine doreste casti ieftine, dar totusi bune pentru orice circumstanta, sunt ideale.

Recomandare:

         Pretul este principalul factor care m-a determinat sa le cumpar, iar per total cred ca nu am facut o afacere atat de proasta avand in vedere si calitatea sunetului care este una acceptabila: Verifica oferta pret

         In plus zilele acestea le gasesti si la reducere de pret, ofera la care consider ca sunt best buy: Verifica pret redus

Casti Gaming X by Serioux Camiron, Microfon

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *