Casti cu microfon Serioux EVO6600 pret si specificatii tehnice

  • de

       Castile cu microfon Serioux EVO6600 reprezinta o alegere interesanta daca esti in cautarea unui dispozitiv audio de calitate care sa redea un sunet destul de bun, cu un raport calitate pret excelent. Acestea sunt perfecte pentru auditii in timpul liber, pentru a fi conectate la laptop, tableta sau un alt dispozitiv de redare audio . Arata foarte bine si ca design, sunt compacte si sunt comode pentru o utilizare normala.

        Castile Serioux EVO6600 sunt dotate cu cupe de 35 mm care ofera un sunet optim, capitonate pentru un confort sporit in timpul purtarii indelungate. Cablul de conectare are o lungime potrivit de mare, 1.8 metri si se bifurca in doua iesiri Jack, una pentru microfon iar alta pentru audio. Timpul de raspuns in frecventa atinge valori cuprinse intre 20 – 22000 Hz iar impedanta este de 32 ohmi.

        Ca aspect calitativ nu sunt realizate din cele mai bune materiale, dar par a fi destul de solide in timp in cazul unei utilizati modice.

Recomandare:

           Pretul este principalul factor care m-a determinat sa le cumpar, iar per total cred ca nu am facut o afacere atat de proasta avand in vedere si calitatea sunetului care este una acceptabila: Verifica oferta pret

  In plus zilele acestea le gasesti si la reducere de pret, ofera la care consider ca sunt best buy: Verifica pret redus

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *