Boiler electric Tesy Compact Line TESY GCA 0615 RC pret si specificatii

  • de

      Boilerul electric Tesy Compact Line TESY GCA 0615 RC este alegerea perfecta daca iti doresti un dispozitiv performant care sa incalzeasca apa de la robinet intr-un timp foarte scurt si care sa nu ocupe un spatiu foarte mare.

       Principalul avantaj al acestuia este dimensiunea sa care este destul de redusa, iar acest lucru il recomanda ca fiind util in cazul unei bucatarii sau bai de garsoniera, loc unde stim majoritatea ca nu este un spatiu tocmai generos ca suprafata. Cantareste 5.5 Kg iar designul sau este unul ergonomic caracterizat de urmatoarele valori: 36.1 x 16 x 25.6 cm. 

     Boilerul electric Tesy Compact Line TESY GCA 0615 RC are o putere de pana la 1500 W si poate incalzi un volum de pana la 6 de litri. Peretii interiori ai boilerului sunt prevazuti cu un strat de izolatie de 12 mm pentru un transfer al caldurii minim. Apa va atinge temperatura de 65 de grade in aproximativ 14 minute, astfel ca nu va trebui sa astepti prea mult pentru a face un dus rapid sau pentru a spala vasele la bucatarie. Presiunea exercitata la interior de 0.75 Mpa asigura un flux continuu de apa cu un debit potrivit de mare care poate fi reglat in intensitate in functie de preferinte.

      Elementul de incalzire este reprezentat de un anod din magneziu, acesta fiind des intalnit la astfel de dispozitive de tip boiler. Pentru siguranta boilerul electric Tesy este prevazut si cu supapa siguranta.

      Nu are un panou de comanda propriu-zis. Temperatura de incalzire poate fi setata tot din panoul de comanda cu ajutorul unui termostat. 

Recomandare:

        Este alegerea perfecta daca iti doresti un dispozitiv performant capabil de rezultate foarte bune la un pret bun: Verifica oferta pret

       Primesti garantie 24 de luni iar transportul este gratuit daca il comanzi de aici 

       Daca ai noroc, zilele acestea il poti achizitiona chiar mai ieftin de atat, acesta avand un discount semnificativ: Verifica pret redus

Boiler electric Tesy Compact Line TESY GCA 0615 RC, 1500 W, 6 l, 0.75 Mpa, 12 mm

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *