Boiler electric Perla 10 L pret si specificatii tehnice

           Perla este un boiler electic de capacitate mica care poate fi instalat deasupra chiuvetei la bucatarie sau la baie, capabil sa incalzeasca o cantitate de apa de pana la 10 litri, intr-un timp foarte scurt. Principalul avantaj al acestuia este dimensiunea sa care este destul de redusa, iar acest lucru il recomanda ca fiind util in cazul unei bucatarii sau bai de garsoniera, loc unde stim majoritatea ca nu este un spatiu tocmai generos ca suprafata. Cantareste 7.9 Kg iar designul sau este unul ergonomic caracterizat de urmatoarele valori: 36 x 36 x 28 cm. 

          Boilerul electric Perla 10 L are o putere de pana la 1200 W si poate incalzi un volum de pana la 10 de litri. Peretii interiori ai boilerului sunt prevazuti cu un strat de izolatie de 12 mm pentru un transfer al caldurii minim. Apa va atinge temperatura de 65 de grade in aproximativ 16 minute, astfel ca nu va trebui sa astepti prea mult pentru a spala vasele la bucatarie. Temperatura maxima de lucru este de 80 de grade iar timpul pana cand acesta atinge aceasta valoare este de 30 de minute. Presiunea exercitata la interior de 8 bari asigura un flux continuu de apa cu un debit potrivit de mare care poate fi reglat in intensitate in functie de preferinte.

         Elementul de incalzire este reprezentat de un anod din magneziu, acesta fiind des intalnit la astfel de dispozitive de tip boiler. Pentru siguranta boilerul electric Perla este prevazut si cu supapa siguranta si protectie inghet. Temperatura de incalzire poate fi setata tot din panoul de comanda cu ajutorul unui termostat. 

Recomandare:

        Este alegerea perfecta daca iti doresti un dispozitiv performant capabil de rezultate foarte bune la un pret bun: Verifica oferta pret

       Primesti garantie 24 de luni iar transportul este gratuit daca il comanzi de aici 

       Daca ai noroc, zilele acestea il poti achizitiona chiar mai ieftin de atat, acesta avand un discount semnificativ: Verifica pret redus

Boiler electric Perla 10 L, 1200 W, 10 litri, Montare deasupra chiuvetei, Alb

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *