Aparat de aer conditionat Mitsubishi Electric MSZ-HJ35VA cu tehnologie Inverter

  • de

         Din gama aparatelor de aer conditionat lansate de curand pe piata din Romania face parte si Mitsubishi Electric MSZ-HJ35VA, un dispozitiv de climatizare modern de generatie 2016 care beneficiaza de noua tehnologie Inverter. Echipat cu tehnologii extrem de avansate, modelul Mitsubishi Electric MSZ-HJ35VA se va remarca atat in zilele calduroase cat si iarna, zilele friguroase putand fi combatute cu usurinta alaturi de acest aparat de aer conditionat capabil oricand sa genereze un flux de aer cald constant, intotdeauna optim in vederea indeplinirii celor mai riguroase standarde de confort dorite de utilizatori.

        Aparatul de aer conditionat Mitsubishi Electric MSZ-HJ35VA este un dispozitiv compact, de culoare alba care se va potrivi perfect in camera ta. Din punct de vedere tehnic acest model are o capacitate 12000 BTU racire si de 12200 BTU la incalzire. Principalele caracteristici ale lui Mitsubishi Electric MSZ-HJ35VA sunt fiabilitatea, calitatea aerului furnizat in orice mediu interior, functionalitatea desavarsita indiferent de conditiile de mediu cat si cel mai bun echilibru intre consumul de energie electrica si confortul furnizat, adevarate merite pe care japonezii le merita cu desavarsire.

         Consumul energetic nu va da batai de cap nici unui utilizator, acesta fiind unul destul de redus, modelul de fata fiind incadrat in clasa de eficienta A. Acest lucru i se datoreaza si motorului cu functie Inverter care face totul posibil ca energie consumata sa nu fie de ordinul zecilor de kW. Consumul anual pentru functia de racire este de 212 kW pe an iar atunci cand este folosit pentru incalzire consumul creste, ajungand la aproximativ 885 kW pe an. Compresorul din dotare este unul Mitsubishi Electric. Aparatul de aer conditionat va functiona in parametri normali pentru temperaturi de la -15 grade si pana la +46 de grade.

         Programele de lucru acopera intreaga gama de necesitati si anume: functie ventilare (disponibila in 4 trepte), functie incalzire, Auto Restart – repornire automata avand aceleasi setari de lucru, Dezumidificare – functie foarte utila deoarece elimina umiditatea din aparat protejand astfel la formarea mucegaiului, timer – timp de lucru prestabilit, sleep/night mood – functionare silentioasa pe timp de noapte. Folosit pe modul auto si pe o temperatura normala isi regleaza singur puterea de suflare si ajunge sa fie foarte silentios dupa ce a atins temperatura dorita. 

       Cu ajutorul telecomanzii din dotare vei detine controlul acestuia de la distanta si vei putea avea acces la toate functiile aparatului de aer conditionat de pe display-ul acesteia . In cazul in care apar erori de programare sau aparatul de aer conditionat nu mai functioneaza corect, acesta emite coduri de eroare prin care instiinteaza utilizatorul cu privire la problemele aparute – functie diagnosticare.

       Filtrul anti-praf din dotare va retine eficient chiar si cele mai mici particule. Periodic acesta se poate scoate si se spala la jet de apa. Mitsubishi Electric MSZ-DM35VA este un aparat silentios, iar acest lucru este valabil atat pentru unitatea interioara cat si pentru cea exteriora.

Recomandare:

         Consider ca este cea mai buna alegere daca iti doresti un aparat de aer conditionat complet, capabil sa faca fata in orice conditii la un pret foarte bun: Verifica oferte pret

         Primesti garantie 3 ani plus transport gratuit daca o comanzi de aici

         Deasemenea zilele acestea o poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat

Aparat de aer conditionat Mitsubishi Electric MSZ-HJ35VA, Inverter, 12000 BTU/h, Clasa A

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *