Boiler electric Tesy Compact Line GCA 1515 L52RC pret si specificatii

  • de

       Atunci cand detii o casa sau un apartament care nu este foarte mare este esential sa minimizezi spatiul ocupat de fiecare obiect, asa cum este si in cazul boilerului. Tesy Compact Line GCA 1515 L52RC este un boiler electric, compact de dimensiuni reduse care va face casa buna in acest caz, cantareste 8.3 Kg si are urmatoarele dimensiuni: 39.9 x 37.7 x 30.4 cm.

      Tesy Compact Line GCA 1515 L52RC are o putere de pana la 1500 W si poate incalzi un volum de pana la 15 litri. Peretii interiori ai boilerului sunt prevazuti cu un strat de izolatie de 19 mm pentru un transfer al caldurii minim. Este ideal in special pentru bucatarie deoarece fiind de volum mic apa se incalzeste foarte rapid in maxim 10 minute si poate atinge temperatura maxima de 65 de grade in 35 de minute.

     Termostatul reglabil de mare precizie permite o reglare foarte precisa a temperaturii in functie de preferinte. Atunci cand se afla in modul incalzire va fi activa culoarea rosie iar in momentul in care este atinsa temperatura setata culoarea rosie devine albastra. Temperatura de incalzire poate fi setata tot din panoul de comanda cu ajutorul unui termostat. 

Recomandare:

        Este alegerea perfecta daca iti doresti un dispozitiv performant capabil de rezultate foarte bune la un pret bun: Verifica oferta pret

       Primesti garantie 24 de luni iar transportul este gratuit daca il comanzi de aici 

      Mai multe poze si specificatii gasiti si pe pagina producatorului aici

Boiler electric Tesy Compact Line GCA 1515 L52RC, 1500 W, 15 l, 0.9 Mpa, Termostat reglabil, Montare deasupra chiuvetei, Alb

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *