Boiler electric Tesy BiLight GCV1204420B11TSR pret si specificatii tehnice

  • de

          Sistemul de incalzire apa cu boiler electric Tesy BiLight GCV1204420B11TSR este o metoda comoda si eficienta in cazul in care te-ai debransat de la reteaua locala sau in cazul in care sistemul de distributie de apa calda a fost sistat. Boiler electric Tesy BiLight GCV1204420B11TSR este alegerea perfecta, un boiler vertical de culoare alb recomandat in primul rand familiilor mari in vederea alimentarii cu apa calda.

         In partea inferioara a corpului central acesta este prevazut cu un indicator cu led care, prin afisarea unor culori diferite, indica starea apei. Atunci cand boilerul sa afla in procesul de incalzire a apei, ledul indica culoarea rosie, iar cand apa este la temperatura optima de folosire, ledul indica culoarea albastra. anoul de control nu este vizibil la o prima vedere, acesta fiind situat pe fundul dispozitivului. Controlul este de tip mecanic, fiind reprezentat printr-un buton rotativ care regleaza temperatura de lucru a aparatului.

         Boilerul electric  Tesy BiLight GCV503520B11TSR are o putere de pana la 2000 W si poate incalzi un volum de pana la 120 de litri. Peretii interiori ai boilerului sunt prevazuti cu un strat de izolatie de 18 mm pentru un transfer al caldurii minim. Temperatura de incalzire poate fi setata tot din panoul de comanda cu ajutorul unui termostat. Apa atinge o temperatura de 32 de grade in 1 ora si 20 de minute iar 65 de grade temperatura maxima este atinsa in 3 h si 30 de minute.

         Sistemul de receptie a apei rece care foloseste o duza, creeaza un efect de piston, iar prin acest model se asigura o cantitate de apa calda cu pana la 15 procente mai mare decat in cazul altor aparate similare. De asemenea, prin introducerea unei bariere termice intre corpul boilerului si sistemul de prindere pe perete, se pot recupera pana la 16 procente din energia consumata pentru incalzirea apei.

         Elementul de incalzire este reprezentat de un anod din magneziu, acesta fiind des intalnit la astfel de dispozitive de tip boiler. Temperatura de incalzire poate fi setata tot din panoul de comanda cu ajutorul unui termostat. 

Recomandare:

        Este alegerea perfecta daca iti doresti un dispozitiv performant capabil de rezultate foarte bune la un pret bun: Verifica oferta pret

       Primesti garantie 24 de luni iar transportul este gratuit daca il comanzi de aici 

      Mai multe poze si specificatii gasiti si pe pagina producatorului aici

 

Boiler electric Tesy BiLight GCV1204420B11TSR, 2000 W, 120 l, 0.8 Mpa, 18 mm

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *