Sari la conținut

Acer Aspire E5-551G-F19B laptop performant cu procesor Quad Core

  • de

       Laptop-ul Acer Aspire E5-551G-F19B este alegerea perfecta daca esti in cautarea unui laptop performant ultraportabil foarte bine dotat tehnic disponibil la un pret accesibil.

       Arata bine si ca design, un lucru esential in filosofia celor de la Acer care pun accent de fiecare data pe acest aspect prin modul in care va interactiona cu utilizatorul de rand. Tastatura are un set de taste bine definite, mari ca dimensiune perfect atat pentru gaming acolo unde este cazul dar si pentru munca de birou sau in cazul celor care il vor folosi intens la tehnoredactare. TouchPad-ul este responsive si ofera suport multitouch astfel ca iti va fi usor sa navighezi si sa faci diferite operatiuni in doar 2-3 miscari.

       Display LCD LED Backlight avand o diagonala ce masoara 15.6 inchi. Display-ul suporta o rezolutie HD de 1366 x 768 pixeli avand o un unghi de vizibilitate foarte bun atat in exterior la lumina zilei. Caracteristica speciala anti glare va proteja ecranul laptopului sa luceasca in momentul in care este expus intr-un spatiu luminos evitand astfel limitarea unghiul de vizibilitate.

     Performantele hardware sunt asigurate de:

  • procesor AMD Quad Core Fx – 7500
  • 4 GB memorie RAM;
  • placa video dedicata AMD Radeon R7 M265 de 2 Gb;
  • HDD: 500 Gb – 5400 rpm.

       Procesorul este unul de nivel mediu dar cu performante destul de bune fiind capabil sa ruleze aplicatii de tip office in conditii foarte bune. Se descurca foarte bine si in multitasking si este fluent fiind o adevarata placere sa lucrezi zi de zi. Memoria RAM de 4 Gb va fi mai mult decat suficienta pentru o utilizare obisnuita (internet/filme si jocuri). Pentru un viitor upgrade ii mai poti adauga acestuia inca o placuta de 4 Gb pentru un total de 8 Gb.

       Placa video este una dedicata, si vine sa completeze tot acest aspect al performantelor fiind o componenta esentiala atunci daca iti doresti ca viitorul laptop sa se descurce bine si la capitolul gaming. Nu este cea mai performanta placa video dar cu siguranta nu te va dezamagi ruland cele mai noi aparitii in domeniu la detalii medii.

       Laptopul este echipat cu un acumulator cu 6 celule, acesta va oferi o autonomie de lucru ce va depasi cu usurinta pragul de 6-7 ore. Din punct de vedere al conectivitatii laptopul dispune de Wi-Fi, bluetooth, cititor card, doua porturi USB 2.0 si unul 3.0. 

 Recomandare:

     Laptopul Acer Aspire E5-551G-F19B este alegerea perfecta daca iti doresti un laptop performant care sa iti ofere performante destul de bune si o experienta de utilizare fluida la un pret accesibil: Vezi oferta pret

     Primesti garantie 2 ani iar transportul este gratuit daca il comanzi de aici

     Daca ai noroc il poti gasi avand o mica reducere de pret, fiind cel mai bun pret de pe piata: Vezi pret redus

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *