Masina de spalat rufe LG F12B8QD5 pret si pareri

  • de

      Revin cu un nou articol pentru cei care doresc sa isi cumpere o mașina de spalat rufe ieftina, buna si sa arate foarte bine la exterior. Pentru asta am cautat la mai multe magazine online masini de spalat rufe ieftine și într-un final am gasit modelul cel mai potrivit pentru un buget mic. Mașina de spalat LG F12B8QD5 este din punctul meu de vedere cea mai buna alegere daca esti in cautarea unui dispozitiv de spalat rufe de capacitate mare si economica.

    Acum să trecem puțin la mașina de spalat si sa vedem ce dotari are si desigur, specificatiile sale. LG F12B8QD5 are o capacitate a cuvei de 7 kg, unde poți baga suficiente rufe de la 3-4 persoane, fara nici o problema. Trebuie sa fii atent la kg, deoarece nu este indicat sa bagi mai mult de 7 kg in ea, deoarece pot aparea unele probleme care duc la defecțiunea mașinii. De exemplu, la o capacitate peste limita, apar vibrații mai mari, iar rulmentul este supus uneri presiuni peste capacitatea lui, ceea ce va duce la o defecțiune majora. Mașina are o viteza de centrifugare de  1.200 RPM suficient de buna astfel incat rufele tale sa arate impecabil dupa fiecare spalare.

      Cat despre clasa de eficienta, aceasta se încadreaza în clasa A+++, despre care iti pot spune ca are un consum mediu de energie. Adica nu o sa ai o factură la energie mare, daca speli de 2-3 ori pe saptamana. Mai mult, LG F12B8QD5 are un sistem inteligent de control al balansului în timpul spalarii, ce reduce nivelul de zgomot. Motorul din dotare foloseste tehnologia Lg Direct Drive care ii asigura masinii tale o eficienta energetica sporita si o fiabilitate de lunga durata in timp.

     Motorul atasat direct pe centrul tamburului are o stabilitate mai buna, nu provoaca vibratii zgomotoase, elimina frecarile dintre flanse si elimina pierderile de energie. Acesta este capabil sa propulseze diverse miscari prin care rufele sunt spalate mai rapid si eficient la interior printre care:

  •  6 Motion Rotire – Metoda conventionala de spalare a rufelor printr-o miscare ampla circulara. Asigura o distribuire si spalare obisnuita a rufelor, 
  • 6 Motion Urcare – Coborare –  Previne sifonarea hainelor in timpul ciclului de spalare si centrifugare datorita miscarii Urcare-Coborare,
  • 6 Motion – Leganare –  Protejeaza tesaturile delicate printr-o miscare usoara in apa.
  • 6 Motion: ROSTOGOLIRE – Reducere zgmotului produs de caderea rufelor
  • 6 Motion: FILTRARE – Apa in care a fost dizolvat detergentul este distribuita uniform in cuva cu diametru mare.

       Programele de spalat acopera majoritatea necesitatilor si aici vorbim de: program rapid – 30 de minute,  coverturi, baby care – protectie piele copii mici, program bumbac, sintetice, delicate mixt etc. Poti spala chiar si atunci cand nu ai cantitatea de rufe necesara atingerii capacitatii maxime de 7 Kg, masina de spalat Lg adaptandu-si modul de functionare la cantitatea de rufe de la interior.

       Tehnologia revolutionara LG Smart Diagnosis permite echipamentelor eletrocasnice sa comunice direct cu un specialist via Call Center. Atunci cand consumatorii au intrebari sau probleme tehnice poti lua legatura cu personalul avizat din departamentul tehnic Lg pentru o rezolvare a defectiunii.

       La consumul de apa, acest LG F12B8QD5 are de aceasta data si un sistem inteligent de utilizare rationala a apei, pentru a nu plati atat de mult apa. Un punct important pentru masinile de spalat cat si pentru noi oamenii, deoarece trebuie sa invatam sa utilizam rațional apa. Potrivit producatorului, aceasta are un consum mic de apa si o eficienta la spalare ce iti poate aduce o economie la detergent!

Recomandare:

          Primesti garantie 2 ani plus transport gratuit daca o comanzi de aici

          Deasemenea zilele acestea o poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile onlineVezi noul pret actualizat

         Mai multe detalii tehnice si imagini puteti gasi si pe pagina producatorului aici
Mașina de spalat LG F12B8QD
  • Mașina de spalat LG F12B8QD
5

Mașina de spalat LG F12B8QD

Mașina de spalat LG F12B8QD5 este din punctul meu de vedere cea mai buna alegere daca esti in cautarea unui dispozitiv de spalat rufe de capacitate mare si economica.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *