Combina frigorifica Liebherr CNef 4015 pret si specificatii tehnice

  • de

          Liebherr CNef 4015 este alegerea perfecta daca iti doresti o combina frigorifica performanta dotata cu cele mai noi functii si tehnologii germane totul la un pret foarte bun. Tehnica de ultima generatie si componentele de buna calitate o ajuta pe aceasta sa aiba un consum foarte redus de energie fiind incarata astfel in clasa energetica A++. Aceasta da o noua dimensiune in clasa de consum energetic fiind cu pana la 20% mai economica fata de alte dispozitive din gama sa.

         Cu functia Smart Grid vei putea alimenta combina frigorifica chiar si la una din sursele de alimentare alternative cum ar fi un panou solar sau o eoliana. Nu vei avea probleme nici cu formarea ghetii cu sistemul inovativ Smart Frost ce impiedica formarea ghetii in interior. 

         Interiorul luminat artificial are o capacitate neta de stocare de pana la 356 litri din care 269 litri ii revin frigiderului pozitionat in zona superioara iar restul de 87 litri ii sunt atribuiti congelatorului. Frigiderul este organizat pe 5 nivele de rafturi din sticla securizata rezistenta iar usa este prevazuta cu suporti de diferite dimensiuni pentru a pozitiona acolo alimente sau bauturi racoritoare la indemana. Ultimul raft de jos este special creat pentru depozitarea fructelor si legumelor in deplina siguranta la o temperatura constanta ce nu scade sub 0 grade. 

       Congelatorul la randul lui cu 3 rafturi este prevazut cu tava pentru gheata avand o eficienta de congelare de aproximativ 11 Kg la 24 de ore. Atat frigiderul cat si congelatorul folosesc un sistem de dezghetare automat.

      Combina frigorifica Liebherr CNef 4015 este dotata cu mai multe functii si tehnologii de ultima generatie printre care:

functie super congelare/racire –  interiorul congelatorului este racit instant imediat dupa ce este pus in functiune

sistem avertizare usa deschisa – esti avertizat sonor in momentul in care vei lasa usa deschisa mai mult de 1 minut

        In cazul unei pene de curent, combina frigorifica Liebherr CNef 4015 se remarca printr-o autonomie de pana la 18 ore pana se dezgheaza total. Nu vei avea probleme nici cu zgomotul produs in timpul functionarii, acesta fiind foarte silentiosa (nivel zgomot 39 dB). 

Recomandare:

          Calitatea extraordinara a combinei frigorifice Liebherr CNef 4015 este garantata si de garantia extinsa de pana la 4 ani de care beneficiaza acest dispozitiv: Verifica oferta pret

         Deasemenea zilele acestea o poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat

         Mai multe detalii tehnice si imagini puteti gasi si pe pagina producatorului aici

 

Combina frigorifica Liebherr CNef 4015
  • Combina frigorifica Liebherr CNef 4015
5

Rezumat / descriere scurtă

Liebherr CNef 4015 este alegerea perfecta daca iti doresti o combina frigorifica performanta dotata cu cele mai noi functii si tehnologii germane totul la un pret foarte bun.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *