Laptop Toshiba Satellite Z30-B-158 pret si specificatii tehnice

  • de

         Laptopul Toshiba Satellite Z30-B-158 este alegerea perfecta daca esti in cautarea unui dispozitiv ultraportabil de dimensiuni mici foarte bine dotat din punct de vedere fiind o alternativa perfecta la o tableta. Laptopul Toshiba Satellite Radius 11 CL10W-C-105 este un laptop de dimensiuni mai mici fata de unul obisnuit pentru a veni in ajutorul celor care isi doresc un dispozitiv ultraportabil performant usor de purta dupa tine in rucsac in calatorii sau la munca. Diferenta data de un laptop normal nu este foarte mare, acesta fiind dotat cu un display de 13.3 inchi fata de unul normal de 15.6 inchi fiind mult mai usor recomandat in cazul celor care au un job dinamic ce implica multa munca de teren.

      Tastatura este bine definita la nivel de taste cu un spatiu suficient de mare intre butoane pentru o fluenta cat mai buna la tastat, nu este zgomotoasa si se simte bine la atingere. TouchPad-ul este generos si include o suprafata multitouch pentru un control excelent.

      Displayul de 13.3 inchi ofera o rezolutie de pana la 1366 x 768 pixeli. Imaginile HD sunt de calitate si se vad excelent chiar si in conditii de luminozitate exterioara. Caracteristica speciala Toshiba TruBrite HD va amplifica luminozitatea imaginilor pentru a fi vizibile in fata efectului de stralucire al ecranului.

     Puterea de calcul este data de procesorul Intel cu doua nuclee Intel Core i5 tactat la o frecventa de 2.2 Ghz ce poate urca pana la 2.7 Ghz in modul Turbo Boost , memoria RAM de 8 Gb si spatiul de stocare de 256 Gb pe un SSD de memorie ultrarapid. Vine si cu sistem de operare inclus Windows 10.

     Placa video integrata Intel HD Graphics va face posibila vizionarea filmelor sau serialelor in formate de tip BluRay sau Full HD fara a avea probleme ca imaginea sa sacadeze. Vei putea rula chiar si jocuri dar doar cele care nu necesita resurse video consistente sau versiuni mai vechi.

      Pe partea de conexiuni acesta suporta un transfer de date in internet 100 Mbs, suporta Wi-Fi, transfer fisiere prin bluetooth, 3 porturi USB 3.0 si un cititor card. Aveti la dispozitie si o camera web cu microfon incorporat utila in special in convorbirile de pe Skype. 

       Avand o greutate minima de numai 1,2 kg si o grosime de numai 17,9 mm, acest laptop este partenerul dvs. ultramobil, fiind ideal pentru utilizare pe durata intregii zile deoarece bateria cu autonomie mare ofera pana la 16 ore de functionare la o singura incarcare.

Recomandare:

       Toshiba Satellite Z30-B-158 va fi alegerea perfacta daca esti in cautarea unui laptop usor de transportat disponibil la un pret accesibil: Vezi oferta pret

        Primesti garantie 2 ani iar transportul este gratuit daca il comanzi de aici

       Daca ai noroc il poti gasi avand o mica reducere de pret, fiind cel mai bun pret de pe piata: Vezi pret redus

5
Sending
User Review
0 (0 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *