Comanda Lg G5 de la Quickmobile

  • de

        Cei de la Quickmobile aduc in exclusivitate pentru Romania noul terminal Lg G5, acesta fiind disponibil pentru moment doar in varianta precomanda urmand ca dupa prima jumatate a lunii martie sa intre si fizic pe stoc.

        Noul design inovator al smartphone-ului Lg G5 permite atasarea unor accesorii special concepute pentru acesta printre care Lg Cam Plus, Lg Hi-Fi Plus – sistem audio de mare fidelitate, Lg 360 VR – ochelari realitate virtuala, Lg Rolling Bot – robot de monitorizare activitati casa, Lg Smart Controller – sistem inteligent de control drone, Lg Tone Platinum – casti audio cu o calitate premium.

        Display-ul IPS este unul destul de generos, masoara in diagonala 5.3 inchi si suporta o rezolutie de 2560 x 1440 pixeli.

        La capitolul performante tehnice acesta este dotat cu un procesor de tip Qualcomm Snapdragon 820 Quad Core, 4 Gb de memorie RAM, are un spatiu de stocare disponibil de 32 Gb extensibil prin atasarea unui card microSD.

        Camera foto principala este un model Dual Camera cu doi senzori de imagine: unul de 16 MP care inregistreaza imagini la un unghi de 70 de gradesi altul de 8 MP care inregistreaza imagini la un unghi de 135 de grade. Camera foto de pe fata are in dotare un senzor de 8 MP. 

       Acumulatorul de capacitate 3000 mAh beneficiaza de functie incarcare rapida – Quick Charge 3.0, reusind sa fie incarcat complet in aproximativ 30 de minute.

Recomandare:

      Este alegerea perfecta daca iti doresti un telefon cu un display generos bine dotat din punct de vedere tehnic de actualitate la un pret mai mult decat accesibil: Verifica oferta pret

      Mai multe detalii tehnice, specificatii dar si pareri ale cumparatorilor pot fi vazule aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *