Sari la conținut

Masina de spalat vase incorporabila Whirlpool ADG 6200 FD pret si specificatii

  • de

      Whirlpool este un producător care nu mai are nevoie de nicio prezentare, gama de mașini de spălat vase fiind adaptata celor mai noi tehnologii. Modelele au un raport calitate-preț foarte bun, fiind potrivite pentru toate buzunarele.  Tocmai de aceea o mașină de spălat vase, modernă, de ultimă generație, este extrem de importantă în orice casă. Masina de spalat vase complet incorporabila Whirlpool ADG 6200FD este alegerea perfecta daca iti doresti o masina performanta cu control electronic dotat cu functii si tehnologii de ultima generatie care sa se integreze perfect in bucataria ta.

         Mașina are un design foarte simplu, având carcasa complet albă cu panou de control amplasat pe muchia superioară a ușii. Panoul are o interfață foarte simplă, fiind prevăzut cu un număr redus de butoane și afișaj LED. Aparatul are dimensiunile de 82 x 59,7 x 55,5 cm.

        Modelul nostru este o masina incorporabila cu o capacitate medie de spălare de nu mai puțin 12 (seturi) ce se adreseaza familiilor de 3-4 persoane fiind capabila sa spele mai multe tipuri de vase sau chiar vase de dimensiuni mari. Interiorul este organizat în 2 coșuri spațioase din sârmă, dintre care unul este ajustabil, astfel încât să te poți adapta la fiecare situație și să poți spăla toate vasele de care ai nevoie. 

      Datorită motorului cu presiune variabilă Flexipower şi senzorului de turatie inteligent, performanţele de spălare sunt automatizate pentru economisirea apei şi a energiei. Pentru că aparatul urmează a fi folosit cel mai probabil zilnic, producătorul l-a dotat cu tehnologii și programe nu doar eficiente, ci și economice.

      Grila de programe este dotata corespunzator cu pana la 5 programe care acopera intreaga gama de necesitati printre care: Programul bio/eco la 50°C – foloseste pentru spălare un nivel minim de resurse, program rapid la 45°C, express si time delay, prespălare sau încărcarea la jumătate. Acesta din urmă îți permite să speli o cantitate mică de vase fără risipă de resurse, astfel încât să nu fie nevoie să aștepți de fiecare dată ca mașina să se umple. Mașina este dotată și cu un filtru de autocurățare.

       În privinţa funcţiilor speciale, pune la dispoziţie, elementul de încălzire ascuns, programarea întârziată, cele trei nivele de temperatură, Sensor System, indicatorul pentru sare folosit la dedurizarea apei si indicator lichid de limpezire. Modelul se încadrează în clasa de eficiență energetică A+, având un consum extrem de redus de curent electric. Consumul standard de energie pentru un ciclu de spălare este de 1,02 kWh, iar cel de apă este de 12 litri. Consumul anual este de 289 kWh și 3360 de litri. 

      Nu ar trebui sa iti faci grija nici din punct de vedere al zgomotului produs in timpul functionarii, aceasta fiind foarte silentioasa.

Recomandare:

Primesti garantie 2 ani plus transport gratuit daca o comanzi de aici

           Deasemenea zilele acestea o poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat

Mai multe detalii tehnice si imagini puteti gasi si pe pagina producatorului aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *