Televizor LED Smart Tech LE-6519 pret si specificatii tehnice

  • de

        Smart Tech LE-6519 este un televizor de dimensiuni impresionante cu un ecran ce masoara in diagonala 165 cm, perfect pentru cei care detin un spatiu extins pentru public sau au un living foarte mare la casa. Desi nu este un brand atat de cunoscut, este produs in Romania si este comercializat in exclusivitate pentru tara noastra prin intermediul celor de la eMag.

        Este un televizor foarte subtire care pastreaza acelasi design modern si elegant cu care producatorii actuali ne-au obisnuit. Rama din jurul ecranului este extrem de ingusta punand astfel in valoare la maxim ecranul destul de generos de 165 cm. Exista si posiblitatea de a monta televizorul pe perete – pentru acest lucru este necesar un suport compatibil VESA (trebuie cumparat separat).

        Imaginile redate pe ecranul gigant au o rezolutie Full HD cu 1920 x 1080 pixeli si o luminozitate de 250 cd/m2 intr-un timp de raspuns de 6.5 ms. Privit din lateral, imaginile raman clare si concise pana la un unghi de vizibilitate de 178 de grade. Imaginile afisate de acesta sunt clare iar culorile vii si naturale.

      Sistemul audio format din doua difuzoare stereo are putere maxima de 20 W. Sunetul generat de acesta este unul puternic si clar, nu distorsioneaza nici atunci cand volumul este aproape de maxim. Daca totusi doriti ceva mai puternic decat atat puteti conecta oricand televizorul la un sistem audio extern, acesta fiind dotat cu iesire audio digitala precum si mufa minijack.

      Este compatibil cu cel mai nou standard de emisie disponibil pe teritoriul din Romania datorita tunnerului digital DVB-T /T2/C capabil sa receptioneze o multitudine de canale in digital. Playerul incorporabil va face posibila rularea filmelor si serialelor conectand simplu un stick sau un HDD extern la portul USB 2.0.

      Il poti controla de la distanta cu ajutorul telecomenzii pe care o primesti odata cu televizorul. Aceasta este potrivita ca marime, raspunde bine la comenzi iar butoanele sunt asezate intuitiv. Pentru cei care nu se descurca cu limba engleza exista si posibilitatea de a schimba intreg meniul de navigare in limba romana.

Recomandare:

         Consider ca este alegerea perfecta daca iti doresti un televizor de dimensiuni mici capabil sa redea imagini la o calitate foarte buna disponibil la un pret foarte bun: Verifica oferta pret

        Deasemenea daca ai noroc, il poti achizitiona chiar mai ieftin, acesta avand o reducere destul de consistenta zilele acestea: Verifica pret redus

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *